Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group (www.Cavme.com) kuruluşudur.www.Cavme.com Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group (www.Cavme.com) kuruluşudur.www.Cavme.com Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group (www.Cavme.com) kuruluşudur.www.Cavme.com Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir. Bünyesinde, Alanında Lider 6 Teknoloji Firması bulunmaktadır. 90 IT Profesyoneli istihdam etmektedir. KOMOTE Teknoloji 2009 Yılında kuruldu. 10 Personel istihdam etmektedir. Uzmanlık alanı Mobil Teknolojiler üzerindedir.

3 ÜRÜNLERİMİZ Türkiye’nin Kampanya Platformu www.tekir.com Kurumsal Rehber Yönetimi www.namescroll.com

4 NAMESCROLL Nedir? Kurumsal Rehber Yönetimi Kurum içi Mesajlaşma Aktivite Yönetimi Kurum rehberlerinizle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı çözer Tüm çalışanlarınızla mesajlaşabilrsiniz Yaptığınız tüm görüşmeleri kayıt altına alın

5 EĞİTİM KURUMLARI NASIL KULLANIR? Rehber Yönetimi Tüm Çalışanlarınızı, Öğrencilerinizi veya Velilerinizi bir rehberde toplayın. Tüm kurumsal rehberlerinize telefonunuzdan ulaşın. Kurumsal rehberiniz ile şahsi rehberinizi birbirinden ayırın. Arayan Kişinin kim olduğunu arama geldiğinde görün. (Android) Sınıflarınıza veya Akademisyenlerinize özel ayrı ayrı listeler oluşturun ve listelere yetkilendirme yapın. Tüm kontaklarınıza resimleri dahil sınırsız bilgi girişi yapın. Telefonunuzdan kontaklarınızın bilgilerini cepten güncelleyin. Galeri görünümü sayesinde tüm Velileri, Akademisyenleri veya öğrencileri gördüğünüzde tanıyın. Tüm kontaklara CV, Proje, Tez tarzı dokümanları ekleyin.

6 EĞİTİM KURUMLARI NASIL KULLANIR? Kurumsal Mesajlaşma Çalışanlarınız ve Öğretmenleriniz birbirlerine E-mail göndermek yerine anlık olarak ücretsiz mesajlaşsın. PC, ios ve androidden senkron şekilde mesajlaşabilirsiniz. Bir konu ile ilgili yeni bir grup açın ve çalışanlarınız o konu özelinde mesajlaşabilsin. Tüm mesajlaşma geçmişine sahip olun. Mesaj üzerinden doküman, proje vs gönderin. E-Mail göndermek yerine mesajlaşarak süreçlerinizi hızlandırın.

7 EĞİTİM KURUMLARI NASIL KULLANIR? Aktivite Yönetimi Aktivite yönetimi ile kurumsal hafızasını oluşturabilirsiniz. Kurumunuza ait akademik takvim, Etkinlik veya toplantı duyurularını buradan paylaşabilirsiniz. Verilen ödevleri, Projeleri ayrıntılarıyla buraya girin, Tüm öğrenciler, veliler ulaşsın. Öğrencilere ait duyurularınızı buradan paylaşın, Herkes haberdar olsun. Kurslar için öğrencilerle ilgili yaptığınız aramaları raporlayın, kategorize edin ve Her öğrenci için bir kurumsal hafızanız oluşturun.

8 HANGİ SORUNLARINIZI ÇÖZER Tüm bilgileri güncelleme: Eğitim kurumlarında en önemli sorunlardan biri çalışanların ve akdemisyenlerin bilgilerinin güncelliğini sağlamaktır. NameScroll ile bilginin sadece bir kişi tarafından güncellenmesi yeterli. Herkes o güncel bilgiye ulaşabilir. Üstelik resimler dahil tüm bilgiler cep telefonu üzerinden güncellenebilir. Velileri, Öğrencileri, Eğitimcileri Tanıma: Eğitimciler birbirlerini veya veliler ile öğrencileri bir ortamda gördüğünde tanıyamayabiliyor. Namescroll galeri özelliği sayesinde tüm kontakların fotograf ve bilgilerine tek ekrandan ulaşabilirsiniz. Personelin Ayrılması/Yeni başlaması: Kurumlarda karşılaşılan en büyük sorun; çalışanların işten ayrılırken tüm dataları beraberlerinde götürmeleridir. NameScroll ile bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Tüm iletişim bilgileri ve görüşme notları Namescroll da tutulduğu için ayrılan personel verileri kopyalayamaz. Yeni başlayan kişi ise ayrılan kişinin tüm kontaklarına ve müşterilerle ilgili neler yaptığına hemen ulaşır. Rehber Yönetimi: Firmalarda merkezi rehber oluşturmak her zaman zordur. Akdemisyenler rehberi, Öğrenciler veya veliler rehberi, Aday öğrenciler gibi bir çok rehber vardır ve bunları çalışanlar kendi lokallerinde tutarlar. Oysa çok uzun çalışmalar sonucu elde edilmiştir. Namescroll ile tüm sınıflar veya departmanlar için ayrı rehberler oluşturabilisiniz. Rehber Paylaşımı: Özellikle eğitim kurumlarının birçok rehbere ihtiyacı olabiliyor. Her sınıf için veya her departman için. Bunları oluşturmak kadar yetkilendirerek paylaşmakta önemli. Kimse ulaşamayacaksa hiçbir anlamı bulunmayacaktır. Namescroll da özel bir rehber oluşturup istediğiniz kişi ve kurumlarla paylaşabilirsiniz. Bilgileri güncellediğinizde herkeste güncellenir. NOT: İsterseniz mesajlaşabilirsiniz (Lütfen bilgi isteyiniz) Akademisyen Katalogu Oluşturma: Üniversitelerin en önemli sorunlarından birisi deÇok ciddi çalışmalar yapan akademisyenlere sahipler fakat firmalarla işbirliği konusunda problem yaşıyorlar birbirlerine ulaşamıyorlar. Cep telefonları bu katalogu yapmak, herkes ile paylaşmak Namescroll ile çok kolay. Akademisyenlerin resimleri, iletişim bilgileri, yaptığı çalışmalar, dokümanları dahil her türlü bilgiyi ekledikten sonra tek bir ref kodu ile öğrenciler dahil bu alandaki tüm firmalarla paylaşılabilir. Her an güncel olun ve firma üniversite işbirliğini geliştirin.

9 HANGİ SORUNLARINIZI ÇÖZER E-mail Her Zaman Süreci Uzatır: Sizde e-mail bürokrasisinden tüm çalışanlarınızı kurtarın. E-mail yazmakta, cevap almakta her zaman zordur. Mesajlara hızlı ve kolay cevap verilir. Bir nevi Kurumsal Whatapp olarak kullanın. Üstelik tüm yazışmalar sizin arşivinizde kalsın. Gelen Aramaları Tanıma: Kayıtlı herhangi bir kontağınız sizi aradığında telefon numarası sizde yoksa ciddi bir imaj kaybı yaşayabilirsiniz. Namescroll ile kontaklarda kayıtlı herkesin gelen aramada resmi ve bilgileri çıkar. Telefonu isim söyleyerek açabilisiniz. Yetkinlendirilmiş Listeler: Merkezi rehber oluşturmanın en zor tarafı şirketin en önemli bilgilerini diğer departmanlar veya çalışanlarla paylaşmaktır. Bu genellikle sorunlar çıkarabilir. Namescroll ile Her Departman, sınıf, akademisyen veya satış temsilcisi için ayrı rehber oluşturun. O rehberi sadece görmesi gereken çalışanlar herkesin içi rahat etsin. Kurumsal Rehber ve Kişisel Rehber Ayrımı: Çalışanlar için kişisel rehber ve kurumsal rehber her zaman birbiri ile karışmıştır. Birilerine ulaşmak eziyet olur. NameScroll tek şifre ile telefonda kullanıma hazır olduğu için bu ayrımı çok kolay yapabileceksiniz. Görüşmelerin Raporlanması : Tüm müşteriler yapılan görüşmelerin ilgili kişilere bildirilmesi veya raporlaması çalışanlar için kolay değildir ve üşenirler. Namescroll ile tüm görüşmeleri, aramaları anında cep telefonu üzerinden raporlayabilirsiniz. Müşterilerinizle ilgili kurumsal hafıza oluşturabilir ve yıllarca arşivleyebilirsiniz. Kurumsal Dokümanlara Ulaşma: Tüm yönetmeliklerinizi, prosedürlerinizi veya fiyat listelerinizi bir yerde tutmak ve her zaman ulaşabilmek zor olabilir. NameScroll ile çalışanlarınız tüm kurumsal dokümanlara cep telefonları üzerinden ulaşabilir.

10 AVANTAJLARI 1 günde tüm personeliniz kullanıma geçebilir. Her yerden ulaşılabilir. Telefonunuzu değiştirseniz bile kullanıcı adı ve şifreniz ile hemen kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bilgileriniz cloud da kalır ve bilgi kaybı yaşamazsınız Kurulum için ekstra donanım gerektirmez. Tüm mesajlaşmalar sizin kontrolünüzde olsun. PC de ios ve Android platformlarında kullanabilirsiniz. Telefon Numaranızı istemez, tüm bilgiler kullanıcı adına bağlıdır. Bir bilgi güncellendiğinde o bilgiyi gören herkeste güncellenir. Bilgileriniz her zaman güvende kalır. Rehber yönetimi hep kontrolünüz altında olur.

11 NASIL KURULUR VE KULLANILIR Kurulum videolarımızı izleyin, Ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız. www.namescroll.com/....

12 İletişim info@namescroll.com 0212 483 72 60 İnternet sitemiz üzerinden destek departmanımızla online irtibat kurabilir soru ve sorunlarınız için anlık çözümlere ulaşabilirsiniz.


"HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group (www.Cavme.com) kuruluşudur.www.Cavme.com Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları