Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu."— Sunum transkripti:

1 support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu

2 EBSCO’nun EBSCOhost’ta Arama Uyarısı Oluşturma kullanıcı kılavuzuna hoşgeldiniz. Arama Uyarıları, yeni bir arama sonucu çıktığında otomatik e-mail uyarısı göndererek değerli zamanınızı korur.

3 Sonuç listesinden bir Arama Uyarısı oluşturmak basittir ve hızlıca yapılabilir. Aramanızı yaptıktan sonra sonuç listesinin üzerinde yer alan Share(Paylaş) linkine tıklayınız ve açılan menüden E-mail alert(E- mail uyarısı) linkine tıklayınız.

4 Sonuç listenizin üzerinde belirecek ekranda uyarı oluşturma penceresi ortaya çıkacaktır. Uyarıları ya da aramaları kaydetmeden önce My EBSCOhost klasörünüze oturum açmanız gerekiyor. Kişisel klasörünüze oturum açmak ya da yeni hesap oluşturmak için Sign In(Oturum Aç) linkine tıklayınız.

5 Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip Login(Giriş) butonuna tıklayınız. Bir Kullanıcı Adına(User Name) ve Şifreye(Password) ihtiyacınız varsa, Create a new Account(Yeni Hesap Oluştur) linkine tıklayınız ve yönergeleri takip ediniz. Arama ve Dergi Uyarılarının yanı sıra Kaydedilen Aramalar ücretsiz olarak oluşturulabilen kişisel My EBSCOhost klasörünüzde depolanır.

6 Uyarı oluşturmayı listeden Frequency(Sıklık) ve Result Format(Sonuç Formatı) seçerek tamamlayınız. Gelecekteki arama sonuçlarının gönderilmesini istediğiniz e-mail adresini ya da adreslerini girerek Save Alert(Uyarıyı Kaydet) linkine tıklayınız. Eğer bütün Arama Uyarısı özelleştirme ayarlarını görmek isterseniz, Advanced Settings(Gelişmiş Ayarlar) linkine tıklayınız.

7 Online Yardım sisteminin tamamını görmek için Help(Yardım) linkine tıklayınız.

8


"Support.ebsco.com Arama Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları