Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ILL = KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İSTEK KILAVUZU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ILL = KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İSTEK KILAVUZU."— Sunum transkripti:

1 KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ILL = KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İSTEK KILAVUZU

2 Kütüphane Ana sayfasında butonuna tıklayın. Kütüphane Hesabım

3 Üye kodu ve şifrenizle oturum açın. UYARI !.. İlk defa oturum açıyorsanız hesabınıza giriş yapınca şifrenizi güncellemeyi unutmayınız Kütüphanemizin üyesi olan bütün kullanıcılarımızın (Personel–Öğrenci) üye kodu T.C. Kimlik Numarasıdır.

4 Sayfanın sol tarafındaki menüde KAÖ = Kütüphaneler Arası Ödünç istek sekmesini tıklayın.

5 Açılan ekranda, gelen form içindeki bilgileri eksiksiz doldurun.

6 Bilgileri doldurduktan sonra butonuna basıp isteğinizi aktifleştirin. İsteğiniz sistem üzerinde Kütüphanecilerimiz tarafından görüntülenip ödünç işlemleri başlatılacaktır. Kaydet

7 Yapmış olduğunuz istekleri görüntülemek için butonuna tıklayın. Listemi göster

8 Bu sayfada istek yaptığınız yayınların işlem durumunu takip edebilir, düzeltmek istediğiniz bilgiler varsa düzeltebilir, istemekten vazgeçtiğiniz yayınları listeden silebilirsiniz. Yayını silmek isterseniz bu alandaki X işaretinin üzerine ; Düzeltmek isterseniz harflerin üzerine tıklayıp işlem yapabilirsiniz. Yayının işlem durumunu buradan takip edebilirsiniz

9 Genel Bilgi KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır. Kütüphaneler arası ödünç isteklerinde istek yapılan kütüphanenin Ödünç Verme kuralları geçerlidir. Kitabın nakliye masrafları istekte bulunan kullanıcıya aittir. Kullanıcı kitabı korumak ve hasarsız olarak zamanında teslim etmekle yükümlüdür. Yayının hasar görmesi durumunda Yayının ait olduğu kütüphanenin yaptırımları uygulanır. Daha fazla bilgi için Kütüphane ana sayfasında HİZMETLER menüsü içinde ILL = Kütüphaneler arası ödünç sayfasına bakabilirsiniz.


"KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ILL = KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İSTEK KILAVUZU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları