Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Senkron Eğitim Kılavuzu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Senkron Eğitim Kılavuzu"— Sunum transkripti:

1 Senkron Eğitim Kılavuzu
Öğrenci

2 İlk aşama olarak www. teamviewer
İlk aşama olarak adresine girerek ücretsiz tam sürümü başlat butonuna tıklıyoruz ve yükleme işlemine başlıyoruz.

3 Daha sonra “Internet Explorer” web tarayıcı ile www
Daha sonra “Internet Explorer” web tarayıcı ile adresine giriyoruz ve burda karşımıza çıkan ekrandan hangi şubeden eğitim alıyorsak ona tıklıyoruz.

4 Karşımıza çıkan giriş ekranına kullanıcı adı ve şifre yazıp Giriş Yap butonuna tıklıyoruz.

5 Giriş yaptıktan sonra aşağıda görüldüğü gibi Canlı Eğitim butonuna tıklıyoruz.

6 Hocamız canlı eğitimi henüz başlatmadıysa aşağıda görmüş olduğumuz CANLI EĞİTİM HENUZ BAŞLAMADI uyarısını alırız. Eğer eğitim başlamış ise Play ikonu aktif olacak ve mavi renk olacaktır. Play butonuna bastığımızda TeamViewer otomatik olarak açılacaktır.

7 Canlı Eğitim başladığı halde butona tıkladığınızda Bu toplantı daha önce gerçekleştirildi uyarısı alırsanız, ekranını kapatıp tekrar açıp, tekrar kullanıcı adı ve şifre girişi yaparsanız durum düzelecektir.

8 Sık Sorulan Sorular Test ve Ders süreleri neden bu kadar fazla?
Bakanlığın belirlemiş olduğu online eğitim süresi olan 90 saat, test ve derslere orantılı olarak dağıtılmıştır. Bu sebebten sürelerin kısaltılması mümkün değildir. Testlerin başarı oranları önemli mi? Testler sizin ön bilgilerinizi ölçmek amaçlıdır, bu sebebten test sonuçlarınız eğitiminizde dikkate alınmamaktadır. Ön test ve son test slayt ile alakasız neden ? Test soruları konular ile bağlantısız olarak gelişi güzel dağıtılmıştır. Senkron eğitime girmek istediğimde bu toplantı daha önce gerçekleştirildi uyarısı alıyorum, ne yapmalıyım ? Böyle bir uyarı aldığınızda internet tarayıcınızı kapatıp tekrar açarak, yeniden giriş yaparsanız durum düzelecektir. Asenkron eğitimi %100’e kadar tamamlamalı mıyım? Evet tamamlamalısınız.

9 Teşekkürler…


"Senkron Eğitim Kılavuzu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları