Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?"— Sunum transkripti:

1 NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
BASKI MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK ÇEVREYİ KORUMAK

2 BASKI MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEK
-ORJİNAL TONER MALİYETİ:52 EURO (HP 2612 için geçerli fiyat) -TONER DOLUM MALİYETİ :15 EURO (HP 2612 için geçerli fiyat) Siz her orijinal toner alımınızın yerine dolum yaptırırsanız % 70 tasarruf elde etmiş olursunuz. Ayda iki kez toner masrafınız varsa; -ORJİNAL TONER MALİYETİ : 52x2=104 EURO -TONER DOLUM MALİYETİ :15x2=30 EURO Bu maliyet tablosunda size kazandırdığımız 74 EURO

3 ÇEVREYİ KORUMA SİZİN HER ALDIĞINIZ ORJİNAL TONERİN ÇEVREYE NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ ? -Toner ve kartuşlar PVC’den üretilmiş kalıplardır. -Kullan- At mantığı ile aldığınız ürünlerin doğada yok olabilmesi için bir asır (100 yıl) geçmesi gerekmektedir. Oysaki toner dolumun da aldığınız tonerinizi çevreye zarar vermeden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. TONER DOLUMU İLE ÇEVREYE ZARAR VERMİYORUZ !!! GELECEĞİMİZE GÜZEL GÜNLER BIRAKIYORUZ !!!!

4 NEDEN PROFESYONEL DOLUM YAPTIRMALIYIM ?
Profesyonel dolumda orijinal toner tozu kullanıldığı için , Steril ortamda el değmeden dolum yapıldığı için , Makine arızalarının önüne geçmek için, Baskı kalitesini kaybetmemek için,

5 PRİNTX PROFESYONEL DOLUM %100 GARANTİ UYGUN FİYAT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
NEDEN PRİNTX? PRİNTX PROFESYONEL DOLUM %100 GARANTİ UYGUN FİYAT MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

6 PRİNTX PROFESYONEL DOLUM
Toner ve kartuşlar titizlikle temizlenir. Alınan boş toner ve kartuşlar el değmeden makinelerle dolum işlemi gerçekleştirilir. Her dolum işleminde drum/chip gibi yedek parçalar değiştirilir. Arızalı parçalar yerine yeni parçalar takılır. Toner ve kartuşlar tarafınıza yenilenmiş olarak teslim edilir.

7 Tüm ürün ve hizmetlerimiz %100 PRİNTX garantisindedir.
Kullanıcı hataları dışında oluşan tüm işçilik hatalarında PRİNTX olarak hep yanınızdayız.

8 Toner ve kartuş alım ve teslimatları PRİNTX tarafından yapılmaktadır.
UYGUN FİYAT Dolum esnasında değişen drum/chip gibi yedek parçalardan ücret talep etmiyoruz. Toner ve kartuş alım ve teslimatları PRİNTX tarafından yapılmaktadır. Yıllık dolum sözleşmelerimizde yılda 3 kez yazıcı bakımlarınızı yapıyoruz.

9 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Alım ve teslimatları zamanında ve titizlikle yapıyoruz. Sadece dolum değil tonerlerinizi yenilenmiş olarak teslim ediyoruz. %100 PRİNTX garantisi veriyoruz. Profesyonel ve güler yüzle hep yanınızdayız.


"NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları