Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde."— Sunum transkripti:

1 İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde yapılmalıdır?  Doğru merkezler nasıl seçilmelidir?  Son söz.

2 Toner Dolumu Nedir?  Kullanılan yazıcıların biten saf malzemelerinin yani kartuşun ehil ellerde tekrar sıvı veya toz toner doldurularak gerektiğinde yedek parçaların değiştirilerek yapılan işe toner dolumu denir.

3

4 NİÇİN TERCİH EDİLİR? Orijinal sarf malzemesi kullanmak yerine dolum işinin tercih edilmesinin tek nedeni TASARRUF sağlamaktır. Her yapılan dolum işlemi tasarruf ediyoruz anlamına gelmez. Doğru yapılan bir tasarruf ile şirket giderleri düşürülerek gelir artışı sağlanabilir. Ayrıca dolum işi tabiatı koruma noktasında önemli bir çevreci faktördür.

5 TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN

6 GERÇEK TASARRUF NASIL ELDE EDİLİR?  Birinci adımda yüksek fiyata alınan orijinal sarf malzemesi kaç sayfa baskı taahhüt ediyorsa,çok daha altında ücret ödenerek yaptırılan dolum toner de aynı rakamı taahhüt etmelidir.  İkincisi orijinal sarf malzemesindeki baskı kalitesi ile dolum tonerin baskı kalitesinde farklılık olmamalıdır.  Son olarak da her iki ürününde cihaza verebileceği zarar riski aynı oranda olmalıdır.  Ancak bu üç değişmez kural bir araya geldiğinde doğru ve gerçek bir tasarruftan söz edilebilir.

7  Toner dolum merkezinin tek işi kartuş toner dolumu olduğu için uzman kimliği ile yazıcı ve sarf malzeme temin ve tedariğinde TEK çözüm ortağınız olur.  Firmamız sadece kendi pazarında çalıştığı için diğerişlerden(kırtasiyecilik,kaşecilik,bakkalcılık, büfe işletmeciliği,piknik vb.) arda kalan zamanını AR-GE çalışmalarına ayırmaktadır.Dolum pazarını daha da ileri başarı seviyelerine getirmek için çaba harcamaktadır. TONER DOLUMU NİÇİN DOLUM MERKEZLERİNDE YAPILMALIDIR?

8 MONO KARTUŞ SÖKÜM SEMASI

9 DOĞRU MERKEZLER NASIL SEÇİLİR?  Toner dolum firmalarının arasındaki seçim kriterini yalnızca fiyat aralığı inceleyerek yapmak, sadece tasarruf zannedilen bir dinamiktir.Bu telafisi zor daha da kötüsü imkansız sonuçlara neden olabilir.  Firmaların, özellikle aktif olan referans listesini (mümkünse telefonlu) ve kaç yıldır bu firmalar ile çalıştıklarını sorgulamak en doğru seçim dinamiğidir.

10 SON SÖZ  Kartuş ve toner dolum işi tesadüflere bırakılmayacak ciddi bir iştir.  Tasarrufun değeri bazı zamanlarda istenmeyen bedellere dönüşebilir.


"İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları