Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ"— Sunum transkripti:

1 AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ
Firmamız 1982 yılında faaliyete başlamıştır. Bu tarihten 1994 yılına kadar Renault yetkili satıcısı olarak Renault dostlarına hizmet vermiştir yılından itibaren Renault yetkili satıcılığına yetkili servisliği de eklemiştir. Servis hizmetleri noktasında yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla faaliyet gösteren firmamız Renault dostlarının her türlü ihtiyacına cevap verebilecek teknik donanıma sahiptir. Renault dostlarına 7 gün 24 saat kesintisiz servis hizmeti veren firmamız Renault Yardım hizmetini de en iyi şekilde sürdürmektedir , Servisimizin yenilenen özel boya fırınında tozdan uzak bir ortamda aracınızın boya işlemi gerçekleştirilir. Aracınızı orijinal Şekline kavuşturmak ve sizi memnun etmek en büyük dileğimizdir. Tel: – 94 Acil cep : Renault Yardım :

2 ELEKTROMEKANİK ONARIM Servisimize alınan her Renault titizlikle incelenir. Renault‘ un dünya standartlarına uygun ölçüm ve test cihazlarıyla arıza tespit edilir. Eğitimli ve deneyimli personellerimiz tarafından aracınız onarıma alınır.

3 MEKANİK ONARIM Aydın Motorlu Araçlar personeli Renault'un yetkili servisleri için öngördüğü bütün temel eğitimlerden başarıyla geçmiştir. Servisimizde tüm Renault modellerinin bakım ve onarımları Renault'un COTECH uzmanlık belgesini almış "Kalite Adam" ları ile gerçekleştirilir.

4 KAPORTA-BOYA Renault'unuzun hassas ölçü değerlerini sağlıklı biçimde sağlamamızın yolu "Celette" aparatı, Renault İXCELL Boya sistemidir. Servisimizde kullanılan bu aygıtlar ile aracınızı eski sağlığına kavuşturuyoruz. .

5 ANLAŞMALI SİGORTA ŞİRKETLERİMİZ AXA OYAK GÜVEN SİGORTA RAY SİGORTA BİRLİK SİGORTA AK SİGORTA BAŞAK SİGORTA ACENTELİKLERİMİZ AK SİGORTA RAY SİGORTA AXA OYAK SİGORTA

6 SAYIN :YETKİLİ Konu: Renault Marka araçların bakım ve onarımları hakkında Aydın Motorlu Araçlar.Renault-Mais Yetkili Servisi olarak Tel:(312) Adres:41/A sokak no:49 /51 OSTİM -ANKARA faaliyet gösteren firmamız, kurumunuz araçlarına firmamızla bakım onarım sözleşmesi yapıldıktan sonra aşağıdaki hizmetleri sunmayı taahhüt ederiz. 1-Kurum araçlarının bakım onarımlarında Renault orijinal yedek parça kullanılacaktır. 2-Kurum araçlarına kaporta, boya ve mekanik bakım onarımlarında öncelik verilip araçları en kısa sürede teslim edilecektir. 3-Kurum araçlarının; a)Diagnostik testleri b)Motor testleri c)Egzoz gaz analizleri d)Akü ölçümleri e)Far ayarları f)Kapı,motor kaputu,bagaj kapağı ayarları g)İç, dış temizliği ğ)Yılda bir kez rot-balans tamiri h)Ekspertiz işlemleri j)Yılda bir kez pasta cila ücretsiz yapılacaktır. 4-Renault yardım hizmetlerinde Ankara il içerisinde Renault yardım yol ücreti alınmayıp takılan yedek parça ve parçanın işçilik ücreti faturalanacaktır. Hasardan ve yerinde giderilemeyen arızadan dolayı yürümesi mümkün olmayan araçlara Ankara ili içerisinde kurtarıcı hizmeti sağlanacaktır. 5-Garanti işlemlerinde Renault Mais garanti prosedürü uygulanacaktır. 6-Kurum araçlarının bakım onarım esnasında ekstra çıkan işçilik ve yedek parçalarının fiyatları kurum yetkilisine bildirilip yazlı veya sözlü onay alındıktan sonra bakım onarıma devam edilecektir. 7-Kurum araçlarının onarımı sonunda değiştirilen eski parçalar(yağ, antifiriz ve filtreler hariç) araç sorumlusuna iade edilecektir. 8-Kurum araçlarının bakım onarımlarında; 9-Mais A.Ş. tarafından tavsiye edilen işçilik ücretlerinden % (30) (OTUZ) 10-Mais A.Ş. tarafından tavsiye edilen yedek parça ücretlerinden % (10 ) (ON) İskontolar uygulanacaktır.

7 Ancak dışarıdan temin edilen yedek parça,dışarıda yapılan işçilik bedelleri,iç dış lastik,her türlü aksesuar ile kasko ve trafik sigortasından yapılan işlemler bu iskonto kapsamı dışındadır maddede belirtilen iskontolar Mais A.Ş. tarafından belirlenen ve fatura tarihindeki işçilik ve yedek parça satış fiyatları üzerinden uygulanıp, faturada yedek parça ve işçilik ücretleri ayrı ayrı gösterilecektir. 12-İskonto oranları kurum personelinin kendi araçlarına da yansıtılacaktır. Bunun için kurum personeli kurum kimliğiyle beraber aracın kendisinin olduğunu aracın ruhsatıyla ibraz etmesi gerekmekte olup onarım sonunda fatura bedelini firmamız veznesine nakit veya kredi kartıyla ödemesi gerekmektedir. 13-Kurumunuz ve firmamız arasındaki bakım onarımlardan doğan borç alacak ilişkisi açık cari hesap olarak devam edecek, borç alacak mutabakatlarında firmamız hesap ekstreleri esas alınacaktır. 14-Fatura ödemelerinde vade fatura kesim tarihinden itibaren (Peşin - Visa) olup firmamız banka hesap numaralarına veya nakden makbuz karşılığı firmamız veznesine yapılacaktır. 15-Firmamız çalışma saatleri sabah akşam olup çalışma saatleri dışında Ankara il içerisinde oluşabilecek arızalarda Renault yardım hizmeti 7 gün 24 saat no’lu telefondan istenebilir. 16-Firmanız araçları talebiniz doğrultusunda belirtiğiniz adresten bakım onarım için alınıp,bakım onarım sonunda belirtiğiniz adrese teslim edilir SAYGILARIMIZLA AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ.

8 AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ.
SİZ DEĞERLİ RENAULT DOSTLARINA HİZMET VERMEKTEN ONUR VE GURUR DUYAR. SİZLERE BİR TELEFON KADAR YAKIN OLDUĞUMUZU HATIRLATARAK İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ ANDA AŞAĞIDAKİ İRTİBAT NUMARALARIMIZDAN HİZMETİNİZE HAZIRIZ. İRTİBAT ADRES:41/A SOK. NO: OSTİM /ANKARA TEL: ACİL CEP: RENAULT YARDIM : UNUTMAYIN KALİTELİNİN BİR BEDELİ VARDIR. BİZLER KALİTELİ OLDUĞUMUZU İDDİA EDİYORUZ. HAYIRLI VE BOL KAZANÇLI GÜNLER DİLERİZ.


"AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları