Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi"— Sunum transkripti:

1 Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi

2 PFM Nedir? Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makinesi üreticileri, genelde kendi ürünlerini yönetmek amacıyla kendi yazılımlarını önerirler. HP, Web Jet Admin, Ricoh, Web SmartDeviceMonitor, Samsung, Syncthru ve Kyocera, KMAdmin uygulamaları bunlara örnek gösterilebilir. Print Fleet Manager, marka bağımsız tüm yazıcı ve çok amaçlı ofis makinelerini yönetmek için tasarlanmıştır. Farklı markaların aynı organizasyonda çalışması durumunda, farklı yazılımlar kullanmak yerine sadece PFM ile makine parkınızı rahatlıkla yönetebilirsiniz. PFM Tüm makine parkınızın görüntülenmesini, yönetilmesini ve raporlanmasını sağlar. Esnek MIB Veri Tabanı ile tüm marka ve modeller kolaylıkla sisteme adapte edilebilir.

3 Özellik & Fayda Şirketlerde aylık gider listesinin önemli kaleminden biri baskı ve dokümantasyondur. Bu giderler PFM ile kontrol altına alınabilir. Kaynak yönetimi ile maliyetler kontrol altına alınabilir ve buna göre tasarruf uygulanabilir. PFM ile ofis makineleri daha iyi denetlenir, böylece ofis çalışma verimliliği %30 a kadar arttırılabilir. Tek bir uygulama ile farklı markalar tek bir raporla kontrol altına alınır ve kullanım kolaylığı sağlanır. Ofis makinelerinde arıza giderme, hızlı müdahale ve SLA gibi kritik konular denetim altına alınır ve verimlilik arttırılır. PFM, makine parkınızı daha çevreci hale getirmenizde çok iyi bir yardımcıdır.

4 PFM Temel Özellikleri Yazıcı ve Çok Fonksiyonlu Ofis Makineleri için Makine Parkı Kaynak Yönetimi Numaratör Yönetimi Kullanıcı Kodu Raporlaması Makine SLA Yönetimi ve Hata Raporlaması Sarf Malzeme Görüntüleme ve Raporlaması Anlık Hata Bildirimi ve Kurala Bağlı Bildirimler Ayrıntılı raporlama, esnek ve kolay kullanım Network üzerinde bulunan Yazıcı ve MFP özellikli baskı cihazlarının anlık durum takibi (sayaç, toner, kağıt, enerji). Cihazlar ve bulundukları lokasyonlar arasında, kat planları kullanarak konumlandırma ve görüntüleme. Cihaz gruplandırma ve haritalandırma Kullanıcı kodu özellikleri aktif edilmiş cihazlardan kullanıcı raporu alabilme. (Sayaç)

5 PFM Makine Parkı Yönetimi
PFM ile makine parkınızı anlık gözleyebilirsiniz. PFM size makinelere dair Yeşil, Sarı ve Kırmızı işaretler vererek makinenin çalışır durumda olduğunu, hata verdiğini veya makineye erişilemediğini belirtir. Bütün bunları marka ve model bağımsız olarak yapar.

6 Lokasyon/Grup/Departman Yapısı
Lokasyon, Grup ve Departman sınıflandırması ile PFM de makineler daha kolay raporlanır ve detaylandırılır.

7 PFM Makine Bulma ve Gruplama
PFM ile ağınızdaki makinelere erişmek çok kolaydır. Broadcast, IP Aralığı ve tek IP belirterek makineleri kolayca bulabilirsiniz. Yeni özelliğimiz IP List Import ile toplu listelerinizi de sisteme ekleyip makinelere erişebilirsiniz . Bulunan makineleri tek bir tık ile sisteme kolayca ekleyebilirsiniz.

8 PFM Audit PFM Veri Tabanı Ankara Ofis İzmir Şube Adana Bölge İrtibat Ofis PFM Audit ile farklı ağ altında çalışan tüm PFM leri tek bir Veri Tabanı altında toplayarak raporlamanız mümkündür.

9 PFM Kaynak Yönetimi PFM ile marka bağımsız olarak her türlü yazıcı ve çok amaçlı ofis makinesinin Toner, Drum ve Maintanance Kit gibi önemli ömürlü sarf malzemelerini takip altına alabilirsiniz. Bunlarla ilgili alarm seviyeleri belirleyebilir ve bu alarmları istediğiniz kişiye eposta ile iletilmesini sağlayabilirsiniz.

10 PFM Kat Planı PFM Harita özelliği ile makineleri dilerseniz kat planının üzerine sürükleyip bırakabilirsiniz. PFM, makineleri kat planında Yeşil, Sarı ve Kırmızı olarak anlık görüntüleme olanağı tanımaktadır.

11 PFM Raporlama PFM’ de makine parkınızı yönetmek ve raporlamak için hazırlanmış bir çok rapor türü vardır. PFM de rapor dosya türü XLS dir. Dilerseniz kendi rapor türünüzü de yaratabilirsiniz. Makine parkınıza dair marka ve model bağımsız olarak Sayaç, Sarf Malzeme ve Hata Bildirimlerini, tarih Aralıklarına göre veya toplu olarak alabilirsiniz.

12 PFM Raporlar PFM üzerinden Excel veya Grafik raporlar alabilirsiniz. Bu grafik raporları *.bmp olarak kaydedebilirsiniz.

13 Ayar Ekranları PFM kullanım dili Türkçe ve İngilizcedir. Ancak yeni dil eklemek çok kolaydır. Dil eklemek için teknik ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

14 PFM Zamanlanmış Raporlar
PFM ile raporlar belli bir tarihe zamanlayabilir ve istediğiniz kişilere istenilen zamanda rapor üreterek otomatik gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

15 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Sarf Malzeme Durumu Makine Durumu

16 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Raporlar Grafik Raporlar

17 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Zamanlanmış Raporlar Lisanslama Ayarlar

18 Print Fleet Manager için Tavsiye Edilen Yazıcı Markaları

19 İletişim ve Demo Talebi için
Web : Telefon : Eposta :


"Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları