Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ICF TÜRKİYE ŞUBESİ / ULUSLARARASI PROFESYONEL KOÇLUK DERNEĞİ 20 EYLÜL 2010.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ICF TÜRKİYE ŞUBESİ / ULUSLARARASI PROFESYONEL KOÇLUK DERNEĞİ 20 EYLÜL 2010."— Sunum transkripti:

1 ICF TÜRKİYE ŞUBESİ / ULUSLARARASI PROFESYONEL KOÇLUK DERNEĞİ 20 EYLÜL 2010

2 YÖNETİM KURULU GÖREV VE SORUMLULUK PAYLAŞIMI

3 GÖREV PAYLAŞIMI Gürkan Sarıoğlu – Başkan Nur Velidedeoğlu Kavuncu – Başkan Yardımcısı Zeynep Balcı – Sekreter Ayşegül Yılmaz – Sayman Giuseppe Totino – Üye Diana Fındıkoğlu – Üye Suzan Tana Alalu – Üye

4 PAYDAŞLAR ANALOJİSİ ŞİRKETLERDE Müşteriler İş Ortakları Tedarikçiler Sermayedarlar Çalışanlar Toplum DERNEĞİMİZDE Üyelerimiz İş Ortaklarımız Tedarikçilerimiz ICF Global Görevli Üyelerimiz Toplum

5 SORUMLULUK PAYLAŞIMI Üyelerimiz İş Ortaklarımız Tedarikçilerimiz ICF Global Görevli Üyelerimiz Toplum Zeynep Balcı Diana Fındıkoğlu Ayşegül Yılmaz Giuseppe Totino Nur V. Kavuncu S.Tana Alalu

6 ÇALIŞMA KURULLARI

7 İŞLEYİŞ İLGİLİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ KURUL BAŞKANI ÇALIŞMA KURULU ÜYELERİ YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA KURULU Alt Kurullar (gerekiyorsa)

8 Pazarlama Kurulu (Tana Alalu) Ülke çapında, toplumu koçluğun değeri hakkında eğitme fırsatları yaratarak koçluk dışındaki dinleyici kitlesine odaklanmakla ve ICF/UPKD’nin koçlar, koçluk hizmeti alanlar ve medya için koçluk endüstrisindeki güvenilir ve yetkili sesi olarak tanıtmakla görevlidir.

9 Araştırma Kurulu ( Tana Alalu) Koçlukla ilgili yapılmış olan çalışmaları araştırmak ve geliştirmek ve Koçlara mesleklerinde rehberlik edecek kanıta dayalı uygulamaları sunmakla görevlidir.

10 Eğitim Kurulu (Giuseppe Totino) Dernek üyeleri için uygun olan eğitimlerin sunulmasına yönelik konu ve eğitmen seçimi gibi alanlarda çalışmalar yapar. Bu eğitimleri, eğitmenleri ve bu eğitimlerin üyelerin profesyonel gelişimleri üzerindeki etkisini değerlendirir.

11 Projeler Kurulu (Diana Fındıkoğlu) Sosyal Sorumluluk yelpazesi altında ya da Dernek üyelerine deneyim kazandırmak ve Koçluğun bilinirliğini arttırmak amacıyla Üçüncü şahıslarla ortak projeler geliştirmek ve yürütmekle görevlidir.

12 Dernek Üyeleri ve Topluluk Kurulu (Zeynep Balcı) Derneğe yeni üye kaydı, üyelerin elde tutulması, katılım konularında stratejiler geliştirir. Üyelere yönelik ihtiyaçları belirler, karşılar. –Toplantılar –Yahoo group –Yararlar

13 Düzenleme Kurulu (Nur V. Kavuncu) Türkiye’de koçluk mesleğinin gelişimi sürecinde –Dernek üyelerinin karşılaştığı ya da karşılaşabileceği mesleğin düzenlenmesine ilişkin konuları araştırmak ve –ICF/UPKD’nin bu konulardaki duruşunu belirlemekle sorumludur.

14 Finans Kurulu (Ayşegül Yılmaz) Sayman’ın liderliğinde –Başkan, –Başkan yardımcısı ve –Başkan tarafından atanacak üyelerden oluşur Kurul –Yıllık bütçe oluşturur. –Yönetim Kuruluna tavsiyelerde bulunur. –ICF/UPKD finansmanı ile ilgili diğer konularla ilgilenir.


"ICF TÜRKİYE ŞUBESİ / ULUSLARARASI PROFESYONEL KOÇLUK DERNEĞİ 20 EYLÜL 2010." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları