Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ADOBE AFTER EFFECTS TUTORİAL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ADOBE AFTER EFFECTS TUTORİAL"— Sunum transkripti:

1 ADOBE AFTER EFFECTS TUTORİAL
TARIK ERTUĞRUL

2 Adobe after effect’in kullanım amacı:Adobe After Effects, Adobe Systems tarafından geliştirilmiş olan, hareketli grafikler ve görsel efektler oluşturmaya olanak sağlayan bir yazılımdır. Adobe After Effects ile 2 ve 3 boyutlu ortamlarda animasyonlar oluşturulabilir.

3 Önce yeni bir kompozisyon oluşturuyoruz.
TUTORİAL Önce yeni bir kompozisyon oluşturuyoruz.

4 Çıkan ekranda boylarını girdikten sonra onaylıyoruz
Çıkan ekranda boylarını girdikten sonra onaylıyoruz. Daha sonra çıkan layer>new>text yolunu izleyip bir yazı katmanı oluşturuyoruz.

5 Daha sonra yazımızı yazıyoruz

6 Ardından aynı photoshoptaki gibi effect>distort>twirl yolunu izliyoruz. Daha sonra alttaki timeline dalgasına balkıyoruz orada text katmanımızın yanındaki oka tıklıyoruz .Hangi efekti uyguladıysak onun yanındaki oka tıklıyoruz oradan değerlerimizi ayarlıyoruz.Resimde gördüğünüz değer 0 x 0,0 şeklinde burada ilk sıfır tur sayı diğeri ise açıdır. ben tur sayını 5 yaptım açı ile ilgilenmedim Birde neyi ayarlayacaksak onun yanındaki dalga tıklıyoruz.

7 Daha sonra böyle bir görüntü alacaksınız
Daha sonra böyle bir görüntü alacaksınız.Oradan zamanı gösteren cihazı sağa doğru çekerek bitmesini istediğiniz zamana gelin.

8 Değerleri eskisi gibi 0 yapın.

9 Çıkan ekrandan out put modulü gif yapıyoruz yani istegiğinixe göre tabi aslında out put t odanda nere kayd edeceğimizi ayarlıyoruz ver render butonuna basıyoruz. İşte sonuç


"ADOBE AFTER EFFECTS TUTORİAL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları