Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PROSHOW KULLANIM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PROSHOW KULLANIM."— Sunum transkripti:

1 PROSHOW KULLANIM

2 RESİM EKLEME Proshow’u açtıktan sonra klip yapmak için resim eklemek gerekmektedir. Bunun için sol taraftaki kutucukta klasör listeleri var buradan resmimizin kayıtlı olan yerini belirtmemiz gerekmektedir. Belirtilen resim iki tane bu resimleri aşağı sürüklememiz gerekmektedir. Bunun için ise yukarıda bölümde resimleri Ctrl-A Kısayol tuşu ile resmin tümünü seçip aşağı doğru farenin sol tuşu basılı tutularak sürüklemek gerekmektedir.

3 RESME EFFECT VERME Biz her resme ayrı efek vermekteyiz. Bunun için ise resmin sağ yanında bulunan AB butonuna tıklamamız yeterli olacaktır. Aşağıda görüldüğü gibi açılan pencereden resme vereceğimiz efek çeşitleri bulunmaktadır buradan beğendiğimiz efekti seçerek resme vermiş oluruz.

4 RESME YAKINLIK EFEKTİ VERME
Resme yakınlık efekti vermek için yukarıda bulunan standart araç çubuğundan Slide Seçeneğine faremizle tıklamalıyız. Ardından sol tarafta bulunan butonlardan Motion Effects seçeneğini seçeriz. Yukarıda bulunan menü karşımıza çıkar buradan ise Zoom seçeneğinden yakın ve uzaklık mesafesini ayarlayabiliriz.

5 RESME MÜZİK VERME Resme müzik eklemek için ilk önce yukarıda bulunan standart araç çubuğundan Slide seçeneğini seçmeli daha sonra açılan ekrandan sol tarafta bulunan butonlardan Sounds seçeneğini seçmeliyiz. Daha sonra yukarıda görülen pencere karşımıza çıkacaktır. Browse butonundan kayıtlı olan müziği seçerek Done butonuna tıklamamız yeterli olacaktır

6 RESİM ÜZERİNE METİN YAZMA
Resim üzerine metin yazmak için yine aynı yöntem kullanılmaktadır. Araç çubuğundan Slide seçeneği seçilmeli ardından açılan pencereden sol tarafta bulunan butonlardan Captions seçilmelidir. Yukarıdaki pencere ekrana gelecektir. Sağ tarafta bulunan Text kutusuna istenilen metin yazıldıktan sonra aşağısında bulunan seçeneklerden metin rengi ayarlamaları yapılır. Yazılan yazıyı resmin istenilen yerine konumlandırmak için resmin üzerine gelip farenin sol tuşu bası iken resmin istenilen konumuna getirilerek bırakılmalıdır.

7 DOSYAMIZI VİDEO FORMATINDA KAYDETMEK
Dosyamızı Video formatında kaydetmek için Yukarıda bulunan standart araç çubuğundan Video sekmesi seçilmelidir. Sonra yukarıda görünen pencere karşımıza çıkacaktır. Ayarlamaları değiştirmeden Create butonuna tıklamamız yeterli olacaktır. Daha sonra bir miktar bekledikten sonra kaydedeceğimiz yeri belirttikten sonra videomuz Winamp programında ve Media Player programında açmamız mümkün olacaktır.


"PROSHOW KULLANIM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları