Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1)Ütü yaparken zaman kaybı … 2)Makinenin çamaşır uzun süreli yıkaması. 3)Perdenin kapanması. 4) Saçları zor şekil verilmesi.. 5)Silgi sildikten sonra.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1)Ütü yaparken zaman kaybı … 2)Makinenin çamaşır uzun süreli yıkaması. 3)Perdenin kapanması. 4) Saçları zor şekil verilmesi.. 5)Silgi sildikten sonra."— Sunum transkripti:

1

2 1)Ütü yaparken zaman kaybı … 2)Makinenin çamaşır uzun süreli yıkaması. 3)Perdenin kapanması. 4) Saçları zor şekil verilmesi.. 5)Silgi sildikten sonra silgi parçacıkları olması…

3 PERDENİN AÇILIP KAPANMASI

4 Bir masanın açma kapatma düğmesi olup perdenin açılıp kapanması…

5 Düğmeyle açılıp kapanan bir perde……Perde takmamak..

6 DÜĞMEYLE PERDENİN AÇILIP KAPANMASI

7 Daha hızlı,kolay ve kullanışlı olduğu için

8 Kullanacağınız alan etrafında daire çizmek yoğun bir enerji oluşturmanızı sağlar. Tavsiye olarak üç kere dönmeniz iyidir çünkü üç ritimdir ve yaratıcılığın sayısıdır. Daire biçiminde hareketin merkezi, odak noktasıdır. Tüm dans, ister bir ateş, ister bir sunak, ister bir gikir olsun, bir merkez çevresindeki hareketler dizisidir. Hareketler, merkez noktasına, yani amacınıza enerji katar. Bir odak noktası etrafında hareket ayinin yada meditasyonun nihai amacını etkileyebilecek yabancı enerjileri dışarıda tutar. Alanın çevresinde dönerken amaca odaklanın. Daire içindeki gücün yarattığı köklü değişimleri görün. Başlangıç noktasına döndüğünüzde, dairenin merkezine doğru üç adım atın ve selam verin. Bu, geleneksel bir başlangıçtır. Yaratıcı enerjiyi ve harekete geçirmekte olduğunuz kutsal mekana saygı göstermektesiniz.

9 kumanda açılıyor kapatılıyor

10 AÇKAPA…… SEMPETİK… HOKUSPOKUS… AÇKAPA…… SEMPETİK… HOKUSPOKUS…

11 OKUS POKUS

12


"1)Ütü yaparken zaman kaybı … 2)Makinenin çamaşır uzun süreli yıkaması. 3)Perdenin kapanması. 4) Saçları zor şekil verilmesi.. 5)Silgi sildikten sonra." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları