Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Akıllı Kart Nasıl Provizyona Hazır Hale Getirilir, Yemek Rezervasyonu Nasıl Yapılır. Adım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Akıllı Kart Nasıl Provizyona Hazır Hale Getirilir, Yemek Rezervasyonu Nasıl Yapılır. Adım."— Sunum transkripti:

1 T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Akıllı Kart Nasıl Provizyona Hazır Hale Getirilir, Yemek Rezervasyonu Nasıl Yapılır. Adım Adım Rezervasyon

2 YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Provizyona Hazır Hale Getirme 1. Adım :Akıllı kimlik kartını kiyosk cihazındaki kart yuvasına yerleştir ve tamam tuşuna basarak onay ver Bu işlem yapılmadan sistem diğer hiçbir işleme izin vermez.

3 YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Adım 2 : Tamam tuşuna basarak sisteme entegre oldunuz. Diğer işlemleri yapabilecek duruma geldiniz.

4 Adım 3:Akıllı Kartınız Provizyona Hazır Hale Gelmiştir. Kartınıza kimlik oluşturmak için aşağıdaki seçeneklerden birini yapmalısınız. Seçenek -1 Akıllı kartını kredi kartı olarak kullanmak istiyorsan 444 0 724 den kartını kredi kartı olarak kullanmak istediğini bildir ve kartına maksimum limit belirle (Kredi kartı özelliği olanlar www.yalova.edu.tr adresinden ve kiyosk cihazlarından yemek rezervasyonu yapabilirler).www.yalova.edu.tr Seçenek -2 Ön ödemeli kart (para yükleme) olarak kullanmak istiyorsan. Vakıfbank ATM, VakıfBank şubesinden veya başka bir bankanın internet bankacılığından akıllı kartına para yükle (Yatıracağın para 1 gün sonra hesabında gözükecek sadece kiyosk cihazlarından rezervasyon yapabilirsin.kredi kartı özelliği olmadığı için Web den rezervasyon yapamazsın.) Not: Kredi kartıyla Web den rezervasyon yapanlar iptal veya güncelleme yapamazlar. Kiyosk cihazından yapanlar hafta içi 1 sonraki haftanınrezervasyonunu günceller veya iptal edebilirler.

5 YEMEK REZERVASYONUMU NASIL YAPARIM.? Akıllı kartını kiyosk cihazının ilgili bölümüne yerleştir ve işlemini yap.

6 Önce yemekhaneni seç, sonra günün üzerine dokun Haftanın 5 gününü de almak mecburi değildir. Her yemekhanenin adı yemekhanlerde yazmaktadır. RESİM EKLE

7 Geçmiş yıllar da oluşan istatistik sonucunda üniversitemizde yaklaşık Ayda 4300 ile 5100 öğün yemeğin israf olduğunu biliyormuydun? RESİM EKLE

8 Dünyada yılda 12.000 insanın açlıktan öldüğünden haberin varmı?

9 Duyarlı birey ol Rezervasyon yap ki yemek israfını engelle..\..\IMG-20140826-00427.jpg

10

11 İşleminiz Tamamlanmıştır. Hangi tarih ve yemekhaneyi seçtinse O yemekhanede yemeğini yemelisin Rezervasyonun 1 Gün Önceden Yapılabilmesi İçin Çalışmalar Sürmektedir.


"T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Akıllı Kart Nasıl Provizyona Hazır Hale Getirilir, Yemek Rezervasyonu Nasıl Yapılır. Adım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları