Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kartlı Ödeme Sistemleri Daire Başkanlığı 2011

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kartlı Ödeme Sistemleri Daire Başkanlığı 2011"— Sunum transkripti:

1 Kartlı Ödeme Sistemleri Daire Başkanlığı 2011
BANK24 JET KARTLARIN ATM’LERDE KULLANIMI Kartlı Ödeme Sistemleri Daire Başkanlığı 2011

2 Vadesiz Hesap İşlemleri
Bank24 JET kartlar aynı zamanda Banka Kartı olduğu için, ATM’lerde yapılan tüm banka kartı ve Vadesiz hesap ile ilgili işlemler (Vadesiz Hesaba para yatırma/çekme vs.) Bank24 Jet ile yapılabilir. Banka kartı ve vadesiz hesap işlemleri, ilk gelen ekrandan Banka Kartı İşlemleri seçeneği seçildikten sonra yapılabilir.

3 Vadesiz Hesaba Para Yatırma
Kart takıldıktan sonra gelen ilk ekrandan Vadesiz hesaba direk para yatırmak için, Para Yatırma seçeneğinin seçilmesi yeterli olacaktır.

4 Karta Para Yükleme Bank24 JET kartın temassız işlemlerde kullanılabilmesi için karta para yüklenmesi (vadesiz hesaba değil) gerekmektedir. Bu işlem için, kart ilk takıldığında gelen ekrandan Karta Para Yükleme seçilir.

5 Karta Nakit Para Yükleme
Karta Para Yükleme seçildikten sonra, nakit yükleme için Para Yatırarak seçeneği seçilir, istenilen tutar sağ alt bölümde açılan üniteye yerleştirilir.

6 Karta Vadesiz Hesaptan Para Yükleme
Vadesiz Hesaptan karta para yükleme işlemi yapılacak ise, Karta Para Yükleme seçildikten sonra, Kendi Hesabımdan seçeneği seçilir, yüklemek istenilen tutar ve yüklenilecek hesap seçilerek yükleme tamamlanılır.

7 Kart Limit Belirleme Bank24 JET kartları ilk kez basıldığında temassız işlemlerde kullanılmak üzere kart üzerinde tutulacak maksimum tutar 100 TL olarak belirlenmiştir. Örneğin 150 TL yatırılmak istenirse 100 TL’si karta yüklenirken, 50 TL’si karta yüklenmek üzere Yükleme Emri Bakiyesi’nde bekler. (vadesiz hesapta değil) Kart üzerinde tutulacak maksimum tutarı, kullanıcı Kart Limiti Güncelleme seçeneğinden 5 TL ile 100 TL arasında bir tutarla kendisi belirleyebilir.

8 Hesaba İade İşlemi Karta yüklenmiş veya yüklenmek üzere Yükleme Emri Bakiyesi’nde bekleyen tutarın, nakit olarak çekilebilmesi için, kart ATM’ye takıldıktan sonra gelen ekrandan, Hesaba İade İşlemleri seçilerek, kart üzerinde ve yükleme emri bakiyesinde bulunan tutarın tamamı yada istenilen kısmı vadesiz hesaba aktarılması gerekmektedir.

9 Otomatik Yükleme Talimatı
Kişiler, kartlarına Talimat İşlemleri ile otomatik yükleme talimatı tanımlayabilirler. Bu tanımla, vadesiz hesaptan yükleme, herhangi bir POS’dan yapılacak şifreli bir işlemden sonra, otomatik olarak gerçekleşir. Bu uygulamayla kullanıcı ATM’ye, para yüklemek için gitmek zorunda kalmaz.


"Kartlı Ödeme Sistemleri Daire Başkanlığı 2011" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları