Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon."— Sunum transkripti:

1 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama. hedef :  Operasyon sonrası endikasyonlarda Eludril etkinliğinin kanıtı. - dahil edilme sonu : Mayıs 2006 199 hasta katıldı. - Blind review : August 2006

2 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS tedavi 2 mouthwashes a day (morning and evening) for 7 days ağızı su ile çalkaladıktan sonra 7 gün boyuna sabah ve akşamları günde 2 ağız çalkalama suyu.. Her bir çalkalama suyu (2 x 30 s) Bitişik dişlerde ve operasyonlu kenarlarda fırçalama yok. Centres Estonia, France, Latvia, Poland, Romania, Spain Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama.

3 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Results : Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama.

4 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS PLAQUE INDEX AT INCLUSON Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama. Results :

5 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS EVOLUTION OF PLAQUE INDEX Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama. Results :

6 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS EVOLUTION OF PLAQUE INDEX by type of surgery Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama. Results :

7 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama. Results :Plak indeksinin gelişmesi by type of surgery

8 Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS  Operasyon sonrası ELUDRIL plak birikimini azaltır. (d=0.16; p=0.017)  Birçok anlamlı klinik çalışma sonuçları operasyon sonrası sağlandı. Düşüncelere göre ELUDRİL favori.  Bir hafta tedavi sonrası dikişler temizlenir. (p=0.012)  Eludril ile 1 hafta tedavi sonrası iyileşme ve epitilasyon Healing and epithelialization were not modified after one week of treatment with Eludril Lokal tolerasyon iyi.  1 haftalık tedaviden sonra dişlerde renklenme gözlenmemiştir. Conclusions : Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon sonrası bakım. Randomise, Paralel gruplar, Kör çalışma, DC071BB karşı PLACEBO, dikiş ile seyreden periodontal operasyonla hastalarda uygulama.


"Pierre Fabre Oral Care International seminar / juillet 2007/Sorèze Marc WATTS Periodontal cerrahi sonrası klorheksidin ağız çalkalama suyu ile operasyon." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları