Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.gokayegitim.com 1 GÖK-AY Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri 39.DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI Not: Slayt gösterisi olarak açıldıktan sonra.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.gokayegitim.com 1 GÖK-AY Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri 39.DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI Not: Slayt gösterisi olarak açıldıktan sonra."— Sunum transkripti:

1 www.gokayegitim.com 1 GÖK-AY Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri 39.DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI Not: Slayt gösterisi olarak açıldıktan sonra ikinci tıklamada cevaplar ortaya çıkacaktır.( F5 tuşunu tıklayınız.) www.gokayegitim.com

2 2

3 3

4 4 Cevap:B

5 www.gokayegitim.com 5 Cevap:A

6 www.gokayegitim.com 6 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

7 www.gokayegitim.com 7 Cevap:C

8 www.gokayegitim.com 8 Cevap:E

9 www.gokayegitim.com9

10 10 Cevap:A

11 www.gokayegitim.com 11 Cevap:D

12 www.gokayegitim.com12

13 www.gokayegitim.com 13 Cevap:E

14 www.gokayegitim.com 14 Cevap:C

15 www.gokayegitim.com 15 Cevap:A

16 www.gokayegitim.com 16 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

17 www.gokayegitim.com 17 Cevap:A

18 www.gokayegitim.com 18 Cevap:B

19 www.gokayegitim.com19

20 www.gokayegitim.com 20 Cevap:D

21 www.gokayegitim.com 21 Cevap:E

22 www.gokayegitim.com 22 Cevap:C

23 www.gokayegitim.com 23 Cevap:E

24 www.gokayegitim.com24

25 www.gokayegitim.com 25 Cevap:A

26 www.gokayegitim.com 26 Cevap:B

27 www.gokayegitim.com 27 Cevap:D

28 www.gokayegitim.com 28 Cevap:D

29 www.gokayegitim.com29

30 www.gokayegitim.com 30 Cevap:B

31 www.gokayegitim.com 31 Cevap:C

32 www.gokayegitim.com 32 Cevap:E

33 www.gokayegitim.com 33 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

34 www.gokayegitim.com34

35 www.gokayegitim.com 35 Cevap:E

36 www.gokayegitim.com 36 Cevap:B

37 www.gokayegitim.com 37 Cevap:E

38 www.gokayegitim.com38

39 www.gokayegitim.com 39 Cevap:E

40 www.gokayegitim.com 40 Cevap:B

41 www.gokayegitim.com 41 Cevap:A

42 www.gokayegitim.com42

43 www.gokayegitim.com 43 Cevap:D

44 www.gokayegitim.com 44 Cevap:E

45 www.gokayegitim.com 45 Cevap:A

46 www.gokayegitim.com 46 Cevap:A

47 www.gokayegitim.com47

48 www.gokayegitim.com 48 Cevap:D

49 www.gokayegitim.com 49 Cevap:C

50 www.gokayegitim.com 50 Cevap:C

51 www.gokayegitim.com 51 Cevap:E

52 www.gokayegitim.com 52 Cevap:C

53 www.gokayegitim.com 53 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

54 www.gokayegitim.com 54 Cevap:B

55 www.gokayegitim.com 55 Cevap:B

56 www.gokayegitim.com 56 Cevap:B

57 www.gokayegitim.com 57 Cevap:D

58 www.gokayegitim.com58

59 www.gokayegitim.com 59 Cevap:A

60 www.gokayegitim.com 60 Cevap:B

61 www.gokayegitim.com 61 Cevap:E

62 www.gokayegitim.com62

63 www.gokayegitim.com 63 Cevap:C

64 www.gokayegitim.com 64 Cevap:E

65 www.gokayegitim.com 65 Cevap:E

66 www.gokayegitim.com66

67 www.gokayegitim.com 67 Cevap:E

68 www.gokayegitim.com 68 Cevap:E

69 www.gokayegitim.com 69 Cevap:D

70 www.gokayegitim.com 70 Cevap:C

71 www.gokayegitim.com 71 Cevap:C

72 www.gokayegitim.com 72 Cevap:B

73 www.gokayegitim.com 73 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

74 www.gokayegitim.com 74 Cevap:C

75 www.gokayegitim.com 75 Cevap:A

76 www.gokayegitim.com 76 Cevap:B

77 www.gokayegitim.com77

78 www.gokayegitim.com 78 Cevap:D

79 www.gokayegitim.com 79 Cevap:B

80 www.gokayegitim.com 80 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

81 www.gokayegitim.com 81 Cevap:C

82 www.gokayegitim.com 82 Cevap:B

83 www.gokayegitim.com 83 Cevap:E

84 www.gokayegitim.com 84 Cevap:C

85 www.gokayegitim.com 85 Cevap:C

86 www.gokayegitim.com86

87 www.gokayegitim.com 87 Cevap:C

88 www.gokayegitim.com 88 Cevap:C

89 www.gokayegitim.com 89 Cevap:A

90 www.gokayegitim.com 90 Cevap:A

91 www.gokayegitim.com 91 Cevap:D

92 www.gokayegitim.com 92 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

93 www.gokayegitim.com 93 Cevap:B

94 www.gokayegitim.com 94 Cevap:A

95 www.gokayegitim.com 95 Cevap:A

96 www.gokayegitim.com 96 Cevap:C

97 www.gokayegitim.com 97 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

98 www.gokayegitim.com 98 Cevap:B

99 www.gokayegitim.com 99 Cevap:B

100 www.gokayegitim.com 100 Cevap:A

101 www.gokayegitim.com 101 Cevap:A

102 www.gokayegitim.com 102 Cevap:B

103 www.gokayegitim.com103

104 www.gokayegitim.com 104 Özel Güvenlik Adayları ; Sizler Daima En İyiye ve Özel Güvenlik Eğitiminde de En İyi Özel Güvenlik Ders Kitabına Layıksınız Farkımız Daima güncel baskı, kalitemiz ve taklitlerimizden 0,25 kuruş pahalı olmamız.

105 www.gokayegitim.com 105 Cevap:B

106 www.gokayegitim.com 106 Cevap:E

107 www.gokayegitim.com 107 Cevap:C

108 www.gokayegitim.com 108 Cevap:E

109 www.gokayegitim.com 109 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

110 www.gokayegitim.com 110 Cevap:C

111 www.gokayegitim.com 111 Cevap:A

112 www.gokayegitim.com 112 Cevap:B

113 www.gokayegitim.com 113 Cevap:B

114 www.gokayegitim.com 114 Cevap:E

115 www.gokayegitim.com 115 Cevap:A

116 www.gokayegitim.com 116 Cevap:D

117 www.gokayegitim.com 117 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

118 www.gokayegitim.com 118 Cevap:B

119 www.gokayegitim.com 119 Cevap:C

120 www.gokayegitim.com 120 Cevap:E

121 www.gokayegitim.com121

122 www.gokayegitim.com 122 Cevap:B

123 www.gokayegitim.com 123 Cevap:A

124 www.gokayegitim.com 124 Cevap:C

125 www.gokayegitim.com125

126 www.gokayegitim.com 126 Cevap:C

127 www.gokayegitim.com 127 Cevap:E

128 www.gokayegitim.com 128 Cevap:E

129 www.gokayegitim.com 129 Cevap:B

130 www.gokayegitim.com 130 Cevap:E

131 www.gokayegitim.com 131

132 www.gokayegitim.com 132 Özel Güvenlik Adayları ; Sizler Daima En İyiye ve Özel Güvenlik Eğitiminde de En İyi Özel Güvenlik Ders Kitabına Layıksınız Farkımız Daima güncel baskı, kalitemiz ve taklitlerimizden 0,25 kuruş pahalı olmamız.

133 www.gokayegitim.com133 39. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SİLAH SORULARI GÖK-AY Özel Güvenlik Egitim Hiz. Pazarlama

134 www.gokayegitim.com134

135 www.gokayegitim.com 135 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Bir tık ötenizde

136 www.gokayegitim.com 136 Cevap:A

137 www.gokayegitim.com 137 Cevap:E

138 www.gokayegitim.com 138 Cevap:A

139 www.gokayegitim.com139

140 www.gokayegitim.com 140 Cevap:C

141 www.gokayegitim.com 141 Cevap:A

142 www.gokayegitim.com142

143 www.gokayegitim.com 143 Cevap:D

144 www.gokayegitim.com 144 Cevap:A

145 www.gokayegitim.com 145 Cevap:D

146 www.gokayegitim.com 146 Cevap:C

147 www.gokayegitim.com 147 Cevap:B

148 www.gokayegitim.com 148 Cevap:E

149 www.gokayegitim.com149

150 www.gokayegitim.com 150 Cevap:A

151 www.gokayegitim.com 151 Cevap:E

152 www.gokayegitim.com 152 Cevap:D

153 www.gokayegitim.com153

154 www.gokayegitim.com 154 Cevap:A

155 www.gokayegitim.com 155 Cevap:B

156 www.gokayegitim.com 156 Cevap:A

157 www.gokayegitim.com 157 Cevap:D

158 www.gokayegitim.com 158 Cevap:B

159 www.gokayegitim.com159

160 www.gokayegitim.com 160 Cevap:D

161 www.gokayegitim.com 161 Cevap:A

162 www.gokayegitim.com 162 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde

163 www.gokayegitim.com 163 Cevap:C

164 www.gokayegitim.com 164 Cevap:B

165 www.gokayegitim.com165

166 www.gokayegitim.com 166 Cevap:E

167 www.gokayegitim.com 167 Cevap:E

168 www.gokayegitim.com168

169 www.gokayegitim.com 169 Özel Güvenlik Adayları ; Sizler Daima En İyiye ve Özel Güvenlik Eğitiminde de En İyi Özel Güvenlik Ders Kitabına Layıksınız Farkımız Daima güncel baskı, kalitemiz ve taklitlerimizden 0,25 kuruş pahalı olmamız.

170 www.gokayegitim.com 170 Daha fazlası için ; Google’ dan Özel güvenlik ders kitabı Yazıp web sayfamıza girebilirsiniz. Not: Bu bir ham çalışmadır.

171 www.gokayegitim.com 171 Facebook sayfamız: Gökay Ders Kitabi ÖZEL GÜVENLİK DERS KİTABI www.gokayegitim.com Msn : 1- hikmetbsc@hotmail.comhikmetbsc@hotmail.com 2- gok-ayegitim@hotmail.comgok-ayegitim@hotmail.com Bir tık ötenizde


"Www.gokayegitim.com 1 GÖK-AY Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri 39.DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI Not: Slayt gösterisi olarak açıldıktan sonra." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları