Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WEB TABANLI BİLGİ FORMLARI EĞİTİMİ İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Bil.İşl. Ve Sağlık İstatistikleri Şubesi Bil.Uzm.Hem.Aslı İŞLEK 2008.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WEB TABANLI BİLGİ FORMLARI EĞİTİMİ İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Bil.İşl. Ve Sağlık İstatistikleri Şubesi Bil.Uzm.Hem.Aslı İŞLEK 2008."— Sunum transkripti:

1 WEB TABANLI BİLGİ FORMLARI EĞİTİMİ İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Bil.İşl. Ve Sağlık İstatistikleri Şubesi Bil.Uzm.Hem.Aslı İŞLEK 2008

2 www.saglik.gov.tr

3

4

5 Verileri Hazırlayan ve Giren Kişi Boşluk olmayacak türkçe karakter kullanılmayacak Açık Posta Adresi

6 YANLIŞ

7 DOĞRU

8 Toplam Muayene Sayısı Personel Bilgileri Ekranındaki Muayene Edilen Hasta Sayıları Toplamıyla Eşit Olmalıdır.

9

10

11 Muayene Edilen Hasta Sayıları yazılmalıdır. Boş Bırakılmamalıdır

12

13

14 DİKKAT ! 1 - Form bilgileri bir önceki ayın verilerini içerir. 2 - Formlar hızlı bilgi alınmak üzere tasarlanmıştır. Bu nedenle Sayı alanlarına veri girişi yaparken "." ve "," kullanmayınız. İlgili Sayı alanına girecek veriniz yok ise 0 (sıfır) giriniz.

15

16

17 Toplam Ameliyat Sayısı; Personel Ekranındaki ameliyat sayısı toplamına eşit olmalıdır Toplam Muayene Sayısı Personel Bilgileri Ekranındaki Muayene Edilen Hasta Sayıları Toplamıyla EşitOlmalıdır.

18

19

20

21

22

23

24 ÇALIŞMALAR FORMU Periodontolojiye ait Detartraj Sayıları;Yarım çene olarak girilmeyecektir.Detartraj yapılan seans sayısı girilecektir.

25

26 PERSONEL EKRANI Uzman Diş hekimi Sayısı Alanına;Protez ve ortodonti uzmanların sayısı girilecektir.Bu alana Doktoralı diş hekimleri sayısı girilmeyecektir. Doktoralı Diş Hekimleri, Diş Hekimi Sayısı Alanına girilecektir.

27

28

29


"WEB TABANLI BİLGİ FORMLARI EĞİTİMİ İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Bil.İşl. Ve Sağlık İstatistikleri Şubesi Bil.Uzm.Hem.Aslı İŞLEK 2008." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları