Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir"— Sunum transkripti:

1 Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir
Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir. Meraklı olanlarımız buna yanıt verir. Ben bu tür mesajları mütebessim bir yüzle okuyup sonra silenlerdenim. Ancak, aşağıdaki mesajı gönderen kişi üniversiteden bir sınıf arkadaşımdır ve ilişkimiz halen devam etmektedir.

2 UMRAN BORU (Serdar Soysal:
İki yıl öncesine kadar ismi iyi bilinen bir şirketin genel müdürü idi. Bu işini kaybettikten sonra birkaç şirkette dolaştı. Aşağıda bahsettiği yeni işi UMRAN BORU (Serdar Soysal: GM Yard , ) üst düzey yöneticiliğidir. Ciddiyetine inandığım için ilk kez bu tür bir oyuna dahil oluyorum ve sizlerle paylaşıyorum. Sevgilerimle, ENGİN BÜYÜKEVİN

3 Subject: Sevgi SEVGILI ARKADASLAR BU MESAJIMI ALDIKTAN SONRA AMAAAN HEP AYNI SEY! DIYECEGINIZI BILIYORUM. AMA BEN BIR KAÇ KEZ GELENLERI DEGERLENDIRDIM. VE SONUÇLARDAN BAHSEDEYIM SIZLERE: BIRINCISINDE ÇOK UMUTSUZ BIR DÖNEMDE IS DEGISIKLIGI YASADIM VE SU ANDAKI ISIME SAHIP OLDUM.

4 IKINCI KERE DENEDIGIMDE ISE HIÇ OLMAYACAK BIR
HAYALIM 3 HAFTA SONRA GERÇEKLESTI ESIM VE BEN BIR EV SAHIBI OLDUK. BENCE SIZLER DE HIÇ OLMAZSA...BIR KEZ DENEYIN VE GÖRÜN SEVGILER BU MESAJDAKILER BIR “NEPAL IYI SANSLAR MANTRASINDAN” ALINMISTIR. OKUMAYA VE PAYLASMAYA DEGER OLDUGUNU ANLAYACAKSINIZ.

5 Bu mesajı tutmayın. Bu mantra sizden 96 saat içinde çıkmalıdır
Bu mesajı tutmayın. Bu mantra sizden 96 saat içinde çıkmalıdır. Son derece hoş bir sürpriz ile karşılaşacaksınız. Batıl inancınız olmasa bile bu doğrudur.

6 Y A S A M İ Ç İ N Ö G Ü T L E R Büyük asklar ve büyük kazanimlarin büyük Risk tasidigini hesaba katin. Kaybettiginizde, aldiginiz dersi de kaybetmeyin. Üç ‘S’yi hep uygulayin: Saygi, kendiniz için Saygi, baskalari için, ve, tüm davranislariniz için, Sorumluluk Istediginizi alamamanizin bazen ne kadar büyük bir sans oldugunu hatirlayin. Kuralları iyi öğrenin ki, onları düzgün sekilde ihlal etmeyi bilesiniz.

7 Küçük bir aksakligin, büyük bir arkadasligi yaralamasina izin vermeyin.
Hata yaptiginizi anladiginiz zaman, düzeltmek için derhal gerekli adimlari atin. Biraz yanliz zaman harcayin. Kollarinizi degisime açin, ama degerlerinizin kaybolup gitmesine izin vermeyin. Sessizligin bazen en iyi yanit oldugunu hatirlayin. Iyi ve serefli bir hayat yasayin. Yaslandiginizda ve dönüp geçmisinize baktiginizda, ikinci kez keyif alin.

8 Sevgi dolu bir ev, hayatinizin temelidir
Sevgi dolu bir ev, hayatinizin temelidir. Sakin, düzenli bir ev yaratmak için elinizden gelen herseyi yapin. Sevdiklerinizle anlasmazliga düstügünüzde, sadece mevcut durumla ilgilenin. Geçmisi getirmeyin. Bilginizi paylasin. Bu ölümsüzlüge giden yoldur. Dünyaya karsi nazik olun. Yilda bir kez, daha önce hiç gitmediginiz bir yere gidin.

9 En iyi iliskinin, biribirinize karsi duydugunuz askin, biribirinize olan ihtiyaçtan daha fazlastigi zaman oldugunu hatirlayin. Basarinizi, ona ulasmak için nelerden vazgeçtiginizle yargilayin. Aska ve yemek pisirmeye, sonuçlarini hiç düsünmeden girisin.

10 BU MANTRA E-POSTASINI, EN AZ 5 KİŞİYE GÖNDERİN VE HAYATINIZ DEĞİŞSİN.

11 0-4 kisi: Hayatiniz hafifçe degisecek.
5-9 kisi: Hayatiniz hoslandiginiz yönde degisecek.

12 9-14 kisi: Gelecek 3 hafta içinde en az 5 sürpriz ile karsilasacakasiniz.
15 kisi ve üzeri: Hayatiniz önemli ölçüde degisecek ve hep hayal ettiginiz seyler sekillenmeye baslayacak


"Değerli arkadaşlar, Bu tür mesajlar hepimize sıkça gelir" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları