Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu India’dan gelen TANTRA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu India’dan gelen TANTRA."— Sunum transkripti:

1 Bu India’dan gelen TANTRA.
Batıl inançlarınızın olup olmaması hiç önemli değil, Yine de gerçekten okumaya değer. Bu şans getiren “Nepal Tantra Totem”idir.Bu maili aldıktan ve okuduktan sonraki 4 gün içinde size büyük bir şans getirecek! TANDRA. Şans getirmesini istediğiniz herkese bu maili gönderin...Herkese... Eğer birini unutursam ama onlar benim kalbimdeyse, onlar da bu şansı yakalayacaklar. Sana para göndermeyeceğim, çünkü bende de yok!

2 HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :
Çavdar ye. İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap. En sevdiğin şiiri ezberle. Duyduğun her şeye inanma, sahip olduklarını boşa harcama, ve gereğinden fazla uyuma. “Seni seviyorum” dediğinde bunun anlamını hissederek söyle. Birisine “Üzgünüm”, dediğinde o kişinin gözlerine bak.

3 İlk görüşte aşka inan. Kimsenin düşlerini küçümseme. Derinden ve tutkuyla sev, bu bazen seni incitebilir, fakat bu hayatını tamamen yaşayabilmen için tek yoldur. Herhangi bir anlaşmazlığı açık bir tavır içinde çöz, alınganlık gösterme. Kimseyi yargılama. Yavaş konuş, ama hızlı düşün.

4 Birisi sana cevaplamak istemediğin bir soru sorduğunda, gülümse ve “Neden bunu bilmek istiyorsun?” diye sor. En derin aşkını ve en büyük başarını hatırla, bunlar en fazla risk aldığın durumlardır. Anneni ara (çağır). Yapamazsan, en azından onu düşün. Birisi hapşırdığında ona “çok yaşa” de. Gevşeklik gösterirsen eğer, dersi kaçırma. .

5 3 S’yi hatırla: Kendine saygı duy,
Herkese saygı duy, ve Sorumluluk al (yaptığın tüm hareketler için.) Mükemmel bir arkadaşlığa son verecek anlamsız tartışmalara girme. Bir yanlış yaptığını fark ettiğin zaman, onu; düzeltmek için ne gerekiyorsa yap, hemen yap. Arayan kişi görmese de telefona cevap verdiğinde gülümse. Sohbet etmeyi sevdiğin biriyle evlen, çünkü ileri yaşlarında, sohbet edebilmek en çok aradığın yeterlik olacaktır.

6 Bazen yalnız zaman geçir.
Değişiklikleri kucakla, fakat asla kendi değerlerini reddetme. Bazen en iyi cevabın sessizlik olduğunu unutma. Daha çok kitap oku ve daha az TV seyret. İyi ve dürüstçe bir hayat sür, yaşlandığında ve geçmişi hatırladığında, bundan ne kadar hoşlanacağını düşün. ALLAH’a inan, fakat yine de arabanın kapısını kilitle.

7 Evinde kurduğun olumlu hava çok önemlidir.
Evinde huzur ve uyum olması için ne yapabiliyorsan onu yap. Eğer sana yakın birisiyle kavga edersen, sorunu o anda çözmeye çalış. Geçmişi geri getiremezsin. Satırlar arasındakileri oku. Bilgini paylaş. Ölümsüzlüğe ulaşmanın bir yoludur.

8 Dünyamıza karşı nazik ol....
Tabiat anaya zarar verme. Sadece kendi sorunların için kendini meşgul et.. Seni öperken gözlerini kapatmayan sevgiline güvenme. En azından yılda bir kere, daha önce gitmediğin bir yere git. Eğer çok paran varsa, henüz yaşıyorken, hayır işleri yap. Bu ede edebileceğin en iyi ödüldür.

9 İyi şansın sayesinde başarılı olduğun bazı zamanları hatırla.
Uygun anlarda kuralları nasıl kıracağını bilmek için, onları iyice öğren. Hatırla: En güzel ilişki, eşlerden birisinin, diğerine olan sevgisinin, birbirlerine duydukları ihtiyaçtan daha fazla olduğu zamandır. Ulaşmak için bir şeylerden vazgeçmek zorunda kaldığın başarılarının derecelerini düşün. Aşka ve yemek yapmaya kesin bir teslimiyetle sarıl, fakat karşılığında çok şey bekleme.

10 Bu mesajı saklama. TANTRA TOTEM 96 saat içinde senden çıkmalı
Bu mesajı saklama. TANTRA TOTEM 96 saat içinde senden çıkmalı. Kopya gönder ve neler olduğunu izle. 4 gün içinde, çok hoş bir sürprizle karşılaşacaksın. İster inan, ister inanma ama bu doğru! Bu mesajı en azından 5 kişiye gönder, hayatın olumlu yönde değişecek: 0-4 kişi: Hayatında hafif bir değişme göreceksin. 5-9 kişi: Hayatın umduğundan fazla olumlu olarak değişecek. 9-14 kişi: 4 gün içinde en azından 5 tane hoş sürprizle karşılaşacaksın. 15-veya daha fazla: hayatın kesinlikle değişecek, hayallerin gerçekleşmeye başlayacak.


"Bu India’dan gelen TANTRA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları