Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada."— Sunum transkripti:

1

2

3 Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada Olamayacağını hissetmeye çalış.. O zaman seni bunaltan nedenlerin Ayrılıkların ve kavgaların Ne kadar boş olduğunu farkedecek Seni sinirlendiren insanlara bile Hoşgörülü olabileceksin..

4 Geride bıraktığın izler, Yaşananlar ve yaşanacak olanlar Senin kredindir.. Olur olmaz sebeplerle Olur olmaz davranışlarla Kredini düşürme.. Akıllı bir insana yakışacak şekilde Yaşa ve davran.. Göreceksin ki Kredin daha da yükselecektir..

5 Düşünsene ; Beklemediğin bir anda bir mail geliyor Mail-box’ına.. “ Ö l m ü ş “ diye.. İşte,üzüntünle birlikte Yaşamanın ve nefes alabilmenin Değerini de farkedebileceğin Bir andır o...

6 Bir kardeşini yitirdiğin için Canının yandığını farkedersin ama Bir yandan da yeniden doğarsın.. Sahip olduğun şansın farkına varır Yeryüzünde nefes alabildiğin Denizi ve güneşi görebildiğin için Şükredersin..

7 Her acı haber aldığında Düşünüp,kendi hayatını Gözden geçirmelisin.. Yaşıyorken yapabileceklerini yapmalı Vakit geçirip de Hiçbirşeyi ertelememelisin.. Boş bulunup ıska geçmişsen Bu kez iyi bir vole vurmalısın yaşama.. İş işten geçmeden ve süre bitmeden..

8 Hata yapmak diye bir şey yoktur Ders almak önemlidir.. Bir ıskalar,iki ıskalarsın.. Sonunda yaşam öyle bir oturur ki ayağına Voleyi tam vurmuş olursun.. Başarısızlıkla sonuçlanan atakların Yaşamın doğal bir bölümüdür.. Çünkü yaşam sınama,yanılma ile geçer.. Yani deneyimle..Yaşam hakkındaki Soruların yanıtı bu deneyimlerin içindedir..

9 Dünyanın entrikalarını saklıyorlar bizden Peş peşe masal,peş peşe yanıltmalar.. Bir düğüm atmışlar ki Ne sen çözebilirsin Ne de sana karşı olanlar.. Yapabildiğimiz perdeden izlemektir Olup bitenleri ama... Perde indiğinde Ne sen kalacaksın ne de düşmanların..

10 Yarısı siyah,yarısı beyaz hayatımızın Baharını beklemezsen Kışına dayanamazsın... Bunu bil de Kendi hayatını,kendi baharını yaşa.. Hiçdeğilse Bugünlerde böyle yaşamaya gayret et..

11 Yıllar sonra öğrenmiş olmalısın ki, Yarısı siyah yarısı beyaz hayatı Seni sevmeye zorlayamazsın.. Sen hayatı sevilebilir yapmalısın.. Gene öğrenmiş olmalısın ki Hayatı kurmak yıllar alıyor Yıkmak ise bir anlık gafletle oluyor..


"Sorunlar bazen üzerine abanır, Arada çok bunalırsan Hayat denen kredinin bittiğini düşün.. Dünyayı tekrar görememeyi Sevdiklerinle bir daha bir arada." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları