Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Herkes Gibi Benim de Yuvam Var Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Herkes Gibi Benim de Yuvam Var Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN."— Sunum transkripti:

1 Herkes Gibi Benim de Yuvam Var Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN

2 ÜNİTE ÖZETİ Benim Eşsiz Yuvam ünitesinde öğrenciler sadece insanların değil her canlının bir yuvaya ihtiyacı olduğunu,hayvanların yuvalarını,canlıların yuvalarının olmaması durumunda neler yaşanabileceğini,canlıların nasıl beslendiklerini öğreneceklerdir.

3 Temel Soru İnsanlar dışındaki canlılar olmasaydı yaşam nasıl sağlanırdı? Canlıların yuvası olmasaydı neler yaşanabilirdi?

4 Ünite Sorusu Canlılar neden beslenirler? Canlılar beslenmek için ne yerler? Çevrenizdeki canlıları inceleyiniz.Nasıl besleniyorlar?

5 İçerik Sorusu Her canlının bir yuvası vardır. Senin yuvan neresi?

6 Ö ğrenci Gereksinimlerini Belirleme Aracı Temel Sorular ve Ünite Sorularını aşağıdaki amaçlarla kullanacağım: Öğrencilerin çevresindeki canlıların ne için var olduklarını bilip bilmediklerini öğrenme Öğrencilerin canlıların yaşamlarıyla ilgili görüş geliştirmelerini sağlama Her canlının bir yuvaya ve birbirine ihtiyacı olduğunu kavratmak için kullanacağım.

7

8 Bu üniteyi seçme amacım; Ö ğ rencilerimin doğaya ve çevresine daha fazla merak duymasını sa ğ layacak yollar bulmak Ö ğ rencilerimin kullanabilece ğ i farklı teknolojileri ö ğ renmek.

9 Hedeflerim Her canlının bir yuvaya ihtiyacı olduğunu farkeder. Evinin adresini ve telefon numarasını söyler. Canlıların nasıl beslendiğini araştırır. Evde kuralların neden gerekli olduğunu açıkları. Kendisinin çocukluğu hakkında araştırma yapar.

10


"Herkes Gibi Benim de Yuvam Var Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN Ünite Ürün Dosyası Sunumu Gamze BARIN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları