Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GRUP SİNERJİ FEN VE TEKNOLOJİ SINIF SEVİYESİ:8 ÖĞRETİM PROGRAMI TASARIM SORULARI Temel Soru: Dünya Bir Uzay Gemisi midir? Ünite Soruları:Dünya hangi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GRUP SİNERJİ FEN VE TEKNOLOJİ SINIF SEVİYESİ:8 ÖĞRETİM PROGRAMI TASARIM SORULARI Temel Soru: Dünya Bir Uzay Gemisi midir? Ünite Soruları:Dünya hangi."— Sunum transkripti:

1

2 GRUP SİNERJİ FEN VE TEKNOLOJİ SINIF SEVİYESİ:8

3 ÖĞRETİM PROGRAMI TASARIM SORULARI Temel Soru: Dünya Bir Uzay Gemisi midir? Ünite Soruları:Dünya hangi yönüyle uzay gemisine benzemektedir? İnsanlar geçmişte Dünya’nın nasıl bir yer olduğunu düşünüyorlardı? Geçmişten günümüze insanların Dünyamız ile ilgili düşüncelerinde neler değişmiştir? İçerik Soruları: Yenilenebilir ve yenilenemez enerji kaynakları nelerdir? Yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmanın önemi nedir? Geri dönüşüm nedir?

4 ENERJİ KAYNAKLARI VE GERİ DÖNÜŞÜM ÖĞRENME ÖRNEĞİ ÜNİTE PLANI ÜNİTE TANITIM SUNUSU DEĞERLENDİR ME ÜNİTE DESTEK

5 BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. GRUP SİNERJİ FATMA TOKGÖZ CANAN ÖZCAN FEHİME DERELİ GAMZE NUR POLAT FATMA KARPUZ YAŞASIN BİTTİ!


"GRUP SİNERJİ FEN VE TEKNOLOJİ SINIF SEVİYESİ:8 ÖĞRETİM PROGRAMI TASARIM SORULARI Temel Soru: Dünya Bir Uzay Gemisi midir? Ünite Soruları:Dünya hangi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları