Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin."— Sunum transkripti:

1

2 Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak değerlendirilmiştir. Müşterilerine Mayıs 2012 itibariyle, Türkiye’nin 41 şehrinde 66 adet mağazada toplam m²’lik satış alanında bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir. Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks, müşteri sadakatinde liderliğini korumaktadır. 2011 yılında Bimeks, verimliliğe odaklı politika ve uygulamalarına özkaynaklarını güçlendirme atılımını da ilave etmiştir. Bimeks’in toplam cirosu 2011 yılında 396 Milyon TL olarak gerçekleşmiş olup; Şirket son 8 yılda satış hacmini yıllık ortalama %40 oranında artırmıştır.

3

4 Yöneticiler Genel Müdürü; Arif Bayraktar
Yönetim Kurulu Başkanı;Murat Akgiray Yönetim Kurulu Başkan Vekili; Muhammet Haluk Sur

5 M. Arif Bayraktar 1968 yılında Trabzon’da doğan M. Arif Bayraktar 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur yılı Eylül ayında Satış Temsilcisi olarak göreve başladığı BİMEKS’te sırası ile Satış Müdürlüğü, Satın Alma Müdürlüğü, Satın Alma, Reklam ve Lojistik Grup Direktörlüğü, İcra Kurulu Başkan Vekilliği yapmıştır yılı Mart ayında şirketin Genel Müdürlük görevine atanmış ve halen bu görevi sürdürmektedir.

6 M. Murat Akgiray 1956 yılında İstanbul’da doğan M. Murat Akgiray, 1979 senesinde Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. M. Murat Akgiray aynı üniversitede yine İnşaat Mühendisliği dalında yüksek lisansını 1981 senesinde tamamlamıştır. Sektörde uzun yıllar toptancı şirketlerde kurucu ortak, genel müdürlük ve yönetim kurulu üyesi olarak yer alan M. Murat Akgiray BİMEKS’in kurucu ortağı olup, 2009 yılı Mart ayından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır.

7 Muhammet Haluk Sur 1956 yılında Bandırma’da doğan Haluk Sur, ilk, orta ve lise öğrenimini Bandırma’da tamamlamıştır yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuş, sonrasında aynı üniversitenin Çevre Mühendisliği Enstitüsü’nde yüksek lisans yapmıştır yılında Washington’da çevre mühendisliği alanında çalışmalar yapan Sur, Türkiye’ye döndükten sonra, askerlik döneminde T.C Milli Savunma Bakanlığı NATO İnşaat Dairesi’nde merkez kontrol mühendisi olarak çalışmıştır.

8

9 Misyon , Vizyon

10

11 RAKİPLER

12 Sosyal Sorumluluk Projesi;
Bimeks'ten Engelli Öğrencilere Karne Hediyesi 19/06/08 Bimeks ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile 11 Haziran'da gerçekleştirilen organizasyonla Ankara'da bulunan 8 özel eğitim okulunun birincileri bilgisayarla ödüllendirildi. Bimeks sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek Beyazay Derneği'nin gerçekleştirdiği organizasyona sponsor oldu. Toplumsal duyarlılığa her zaman önem veren Bimeks, sunduğu ödüllerle organizasyona destek verdi. Milli Eğitim Bakanlığında yapılan ödül töreninde Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül desteklerinden dolayı Bimeks Pazarlama Yöneticisi Sinan Yazıcı'ya Beyazay Derneği adına bir plaket verdi. Bimeks'e teşekküründen sonra bilgisayarlar öğrencilere takdim edildi. Yoğun bir eğitim döneminden sonra bilgisayarla ödüllendirilen engelli okul birincileri hediyelerini alırken duygusal anlar yaşattı. Bimeks'in katkılarıyla gerçekleştirilen bu organizasyonun, hem kendileri için hem de diğer engelli çocukların eğitimi için teşvik edici olduğunu söyleyen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

13

14 BİMEKS’TEN İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE BİR DEVRİM
Teknolojinin ve ilklerin öncüsü Bimeks   web mağazasında başladığı 30 dakika ile 180 dakika arasında ekspres teslimat hizmetiyle dünyada bir ilke imza attı.

15 Teknoloji perakendeciliğinde hep ilkleri gerçekleştirerek ve rakiplerinden farklı projeler üreterek sektöre yön veren Bimeks, bu kez de online mağazacılıktaki yeni projesiyle internet alışverişinde devrim yaptı. internet adresinde başlayan yeni uygulaması “bir dakika ile artık siparişleriniz bir pizza siparişi kadar hızlı ya da bir çiçek siparişi gibi istediğiniz saatte evinize veya işyerinize gelecek. Bimeks “bir dakika” hizmetiyle en erken 1 gün sonra teslim eden teknoloji online satış mağazalarının çok önüne geçerek internet alışverişine teknolojinin gerçek hızını getirdi.

16 Aldığı Ödüller; Bimeks'e iki ödül birden 11/12/07
HP tarafından her yıl düzenlenen HP Yetkili İş Ortakları Toplantısı, 30 Kasım - 2 Aralık 2007 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi HP İş Ortakları Toplantısı'nda Bimeks, HP'yi En İyi Temsil Eden İş Ortağı ve HP Color Laserjet 1600 satışı ile 2007 Ticari Ürün Satışında En Başarılı İş Ortağı olmak üzere iki ayrı ödülün sahibi oldu sonuçlarının değerlendirilip, 2008 hedeflerinin konuşulduğu toplantıya, HP Türkiye yöneticilerinin yanı sıra, 400'e yakın iş ortağı katıldı.

17 Koşulsuz iade ve değişim hakkım var mı?
Hizmet Politikamız Koşulsuz iade ve değişim hakkım var mı?   Mağazadan Satış; Bimeks mağazalarından satın almış olduğunuz ürünleri 3 gün ve 21 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıdaki şekillerde iade edebilirsiniz. Mağazaya bizzat müracaat ederek veya internet sitemizdeki talep formu ile başvurarak Müşteri hizmetlerimizi arayarak (lütfen telefon görüşmesi sırasında fatura numaranızı ya da varsa takip numaranızı bildirmek için belgeleri hazır tutun) Ürünü mağazamıza getirerek (lütfen faturanızı ve ödeme yaptığınız kredi kartını, firma adına fatura kestirmişseniz iade faturasını birlikte getirmeyi unutmayın) İade etmek istediğiniz ürünün satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve kullanılmamış olması (denemek için ürünün kutusunu açtıysanız kutuya, ürüne ve aksesuarlara zarar vermeden) orijinal kutusunda, aksesuarları, kitapçıkları ve köpükleri ile birlikte geri getirilmesi durumunda iade işlemleriniz başlatılabilecektir. Ürünle birlikte verilen tüm hediyelerinde kusursuz olarak teslim edilmesi zorunludur

18 Hazırlayanlar Tuğba EKER Fırat KAPLAN


"Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları