Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor"— Sunum transkripti:

1 BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor

2 kurucumuz M. Murat Akgiray

3 Genel müdürümüz Arif Bayraktar

4 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak değerlendirilmiştir. Müşterilerine Mayıs 2012 itibariyle, Türkiye’nin 41 şehrinde 66 adet mağazada toplam m²’lik satış alanında bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir. Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks, müşteri sadakatinde liderliğini korumaktadır.

5 Ciromuz 396 milyon tl

6 Son 8 yilda satis oranimizi %40 arttirdik

7 HİSSEDAR HİSSE ORANI HİSSE ADEDİ
Mehmet Murat Akgiray 18,5% SPV Bilişim ve Dış Ticaret A.Ş. 17,4% R.P Explorer (Netherland) B.V. 11,3% Diğer 6,3% Şirket tarafından muhafaza edilen 5,1% Ömer Akgiray 2,4% Bimeks Bilişim ve Yönetim A.Ş. 2,3% Halka açık 36,6% TOPLAM 100%

8 Hep Yeni Teknoloji Kullan
Hep Yeni Teknoloji Kullan!  Cep telefonu, bilgisayar, televizyon ya da benzeri yüzlerce teknoloji ürünlerinden hangisini alırsan al. Demode olacak, teknolojisi eskiyecek diye korkma! Yeter ki Bimeks’ten al ve aldığın ürünle beraber “biterfi” paketini almayı unutma. 3 Yıl boyunca “upgrade” hakkın olsun. Dilediğin zaman yeni modele terfi et.  Kısa bir süre sonra yeni bir model mi çıktı?  Eskisini getir Bimeks’e. Önceden belirlenmiş bedelle geri ver. Yenisini al.  Ne ikinci elde satmaya çabala; ne de çöpe gidecek diye üzül.  Son Modeli Kullanan hep Sen ol.  “biterfi” paketi sözleşme kapsamı:  Bu aldığınız bu ürün ile beraber “biterfi paketi”ni satın alırsanız 3 yıl boyunca dilediğiniz zaman yeni modele terfi edebilirsiniz. “biterfi paketi”, Bimeks’ten satın alınmış ürünün tekrar Bimeks’e geri getirilerek aynı ürün grubu içerisinde yer alan en son teknolojili bir ürün satın alınması halinde kullanılabilir. Getirilen ürün mutlaka orijinal faturası, orijinal ambalajı ve orijinal parçaları ile çalışır durumda geri getirilmelidir. Geri getirilen ürünün, tüketim malzemesi var ise kullanılan tüketim malzemesinin fiyatı size faturalandırılır. “biterfi paketi” tek başına satılmamaktadır.  Terfi Hizmet Paketinin kullanımında, ürünün geri getirilme tarihine göre aşağıdaki oranlarda yeni ürünün fatura bedeli üzerinden iskonto yapılır.  Ürün bedeli Amerikan Doları veya bir başka döviz cinsi olan durumlarda, iskonto miktarı, geri getirilen ürünün faturasında yazılı Türk Lirası değeri üzerinden hesaplanır. Bu paketi aldığınız fakat 30 gün içinde geri vermeye karar verirseniz, faturası ile birlikte herhangi bir Bimeks mağazasına iade edip, karşılında Bimeks hediye çeki alabilirsiniz. 

9 Bimeks’in misyonu Bimeks’in misyonu dijital devrim ile gelen yeni ürün ve teknolojilerin uygun fiyat‐finans‐hizmet‐garanti koşulları ile satın alınabileceği zevkli alış veriş ortamları geliştirmektir

10 Bimeks’in 2015 hedefi 2015 yılında Bimeks, 81 şehirde, toplam m2 satış alanına sahip 154 mağazada hizmet sunmayı ve pazar payını sürdürülebilir bir şekilde artırmayı hedeflemektedir.

11

12

13 rakiplerimiz

14 Magaza dagilimimiz siz nerdeyseniz biz de ordayiz

15 BIZI SECTIGINIZ ICIN TESEKKÜR EDERIZ
Bimeks teknoloji magazalari zinciri Bahar KURT Damla COLAK


"BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları