Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz."— Sunum transkripti:

1 http://www.izmemdatamaps.com/

2 Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz

3 Adres satırına; http://www.izmirmembis.com/ yazıp bu yolu da izleyebilirsiniz Sistemin amacı BOBO projesi verilerinin sağlıklı biçimde toplanmasını sağlamak. İl Milli Eğitim Müdürümüz, projeye dair tüm verilerin anlamlı biçimde okunabilmesini, izlenebilmesini, gerektiğinde düzenlemeler yaparak sürecin yönetilebilmesini istiyor

4

5 Okul Girişi için Kullanıcı Adı: Kurum Kodu Şifre: Kurum Kodunun ilk 5 rakamı Yetki: Okul

6 Başlangıçta her okulun kullanıcı adı kurum kodu, şifresi de bu kodun ilk 5 hanesi. Okullarımız şifrelerini değiştirebilirler. ( İleride şifrenin unutulması halinde İlçe Bilişim Teknolojileri Koordinatöründen temin edilebilir. )

7

8 BOBO gönüllüsü öğretmenler sisteme kayıt edilecek ve öğretmenlere şifreleri verilecek. Öğretmenlerin de kullanıcı adları T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri de T.C. Kimlik numaralarının ilk 5 hanesi.

9 Düzenle Sil menüsünden eklediğiniz öğretmenleri düzenleyip, silebilirsiniz.

10 BOBO projesine kayıtlı öğrencileri öğrenci listele bölümünden inceleyebilirsiniz.

11 Öğretmen Girişi için Kullanıcı Adı: T.C. Kimlik No Şifre: T.C. Kimlik No ilk 5 rakamı Yetki: Öğretmen

12 Öğretmen Girişi

13 Öğretmenlerimiz sisteme kendi kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yapacaklar ardından mahiyetlerindeki öğrencileri sisteme işleyecekler. Sonraki süreçte öğrenci notları, dershanedeki ya da okuldaki deneme sınav bilgileri, birlikte yapılan sosyal aktiviteler ya da toplantılar, ev ziyaretleri gibi etkinlikler, disiplin-devamsızlık durumları ve diğer bilgiler işlenerek öğrenciye dair veriler güncel tutulacak.

14

15

16

17

18

19

20

21

22 Sedef AKSOY (İlçe Bilişim Tek. Koor.) sdfaksoy@gmail.com SORULARINIZ İÇİN


"Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları