Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CLONESTAMP HEALING BRUSH SHADOW – HIGHLIGHT LEVELS HUE/SATURATION RUTUŞLAMA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CLONESTAMP HEALING BRUSH SHADOW – HIGHLIGHT LEVELS HUE/SATURATION RUTUŞLAMA."— Sunum transkripti:

1 CLONESTAMP HEALING BRUSH SHADOW – HIGHLIGHT LEVELS HUE/SATURATION RUTUŞLAMA

2 HATIRLATMALAR Clonestamp Tool resmin istediğimiz yerini başka bir yere kopyalar. Clonestamp Tool ile kopyalacağımız alanı “ALT” tuşuna basılı tutarak belirtiriz.

3 HATIRLATMALAR “Shadow Highlight” flaş kullanılarak çekilen fotoğraflarda karanlık kalan arkaplanı aydınlatmak için kullanılır. Image - Adjustment menüsünden girilir. Shadows ile karanlık bölgeleri, Highlight ile parlak bölgeleri ayarlayabiliriz.

4 HATIRLATMALAR “Levels” yanlış poazlandırılmış fotoğrafları düzeltmek için kullanılır. Image - Adjustment menüsünden girilir. Channel : Hangi kanalı değiştirceğimizi seçer. (RGB, Red, Green, Blue) En soldaki imleç : Karanlık bölgeleri En sağdaki imleç : Parlak bölgeleri Ortadaki imleç : Gamma ayarlarını yapar.

5 HATIRLATMALAR Dişleri beyazlatmak için Önce dişler seçilir CTRL + U ile HUE/SATURATION açılır. Edit den YELLOWS seçilir. SATURATION sola doğru çekilerek düşürülür. Tekrar Edit den MASTER seçilir. Bu defa LIGHTNESS istenilen miktarda artırılır.

6 HATIRLATMALAR Ciltteki prüzleri gidermek için Yüzün kopyası alınır. Kopyası alınınan katmana GAUSSIAN BLUR uygulanır. Filter – Blur – Gaussian Blur Vurgu yapılmak istenen yerler Eraser ile silinir. (Gözler gibi) İsteğe bağlı olarak opacity değeri değiştirilir.


"CLONESTAMP HEALING BRUSH SHADOW – HIGHLIGHT LEVELS HUE/SATURATION RUTUŞLAMA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları