Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN"— Sunum transkripti:

1 YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN
Bu makaleyi laf olsun diye yazmıyorum; eğer cevap veremeyeceğiniz veya duraksayacağınız bir tek soru bile olursa başarılı olmayı unutun... Bir çok kişinin sık yaptığı hata karşısındakini kendi kadar akıllı ve kolay anlayan biri olarak görmektir. “Nasıl olsa biliyordur?” düşüncesi ile bazı ayrıntıları atlayabilirsiniz. Bunu kesinlikle yapmayın! Yaşadığım tecrübeler sonunda gördüm ki, aylardır yaptığı (!) iş hakkında sorulan sorulara cevap veremeyen insanlar var. Bu kişiler nasıl başarılı olabilir ki? Kendi Sık Sorulan Sorularınızı çıkarın Görüşmelerinizde en sık karşılaştığınız konuları listeleyin ve bu konular için herkesin anlayabileceği, akılda kalıcı ve ikna edici örneklemeler çıkarın.

2 Örnek Dialog - Network Marketing konusunda tecrübelimisiniz Ahmet Bey?
- Hayır ilk defa duyuyorum. - Pekala, size basitçe anlatayım. - Peki - Yaşadığınız yerde, siz ve etrafınızdaki bir çok kişinin alışveriş yaptığı bilinen büyük bir alışveriş merkezi var mı? - Evet var, migros.. - Bütün semt migrostan mutlaka migrostan alışveriş yapıyor öyle değil mi? - Evet tabiki. - Öyle ise Migros çok kazanıyor olmalı - Hem de çok - Peki sizler migrostan alışveriş yaptığınız için para kazanıyor musunuz? - Hayır - Şöyle düşünün; Migros mağazalarda değil de sadece internette satış yapsa ve mağazalara,toptancılara vereceği parayı kendisinden alışveriş yapan kişilere dağıtsa nasıl olur? - Çok güzel olur elbette - İşte NETWORK MARKETİNG bunu yapıyor Ahmet Bey. Sırf alışverişinizi oradan yaptığınız ve arkadaşlarınızı da davet ettiğiniz için cirosunun büyük bir bölümünü sizlerle paylaşıyor. Bilmediğiniz hiçbir soru, çözüm üretemeyeceğiniz hiçbir konu asla olmamalıdır. Bu konuda kendinizi mutlaka geliştirin.

3 Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz..
Network Marketing işine yeni başlayan bazı kişiler bir süre her konuyu sponsorlarına soruyorlar. Bazıları bu dönemi kısa sürede atlatıp kendi başının çaresine bakabilirken bazıları ise bunu bir alışkanlık haline getirir ve en basit soruları bile sürekli sormaya devam eder. Üye kayıt olacak ama nasıl kaydedeceğimi anlayamadım, yardım eder misiniz? Hayır edemem! Bu işe ciddiyetle yaklaşıyorsanız bunu öğrenmek zorundasınız. Bu sizin içinde , ekibiniz için de geçerlidir. Herşeye hakim olmalı ve üyelerinizin de herşeye hakim olmasını sağlamalısınız. Tecrübelerle sabittir ki ; onları her konuda sırtınızda taşımaya başlarsanız böyle gidecektir.

4 BİLGİ GÜÇTÜR Bu konularda eksiksiz bilgiye sahip olmalısınız
• Nasıl üye olunur? • Ne kadar kazanılır? • Mantığı nedir? • Sistem nasıl çalışıyor? • Ürün alımı,gönderimi,geri iadesi.. • Ürünlerin kalitesi,bedenleri,markaları, • Şirket hakkında tüm bilgiler.. • Ödemeler hakkında tüm bilgiler.. • Kontrol Paneli hakkında tüm bilgiler.. • Liderlik hakkında bilgi • Diğer network marketinglerden farkları BİLGİ GÜÇTÜR


"YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları