Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun."— Sunum transkripti:

1 Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun gördük. Bunun için bu anketi uyguluyoruz. Cevaplarınız yeni ücretinizin temelini oluşturacaktır. Devam>> Genel Müdür’ün mesajı:

2 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? EvetHayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

3 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? Evet Hayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

4 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? Evet Hayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

5 Güzel! Lütfen şimdi işinize geri dönünüz. En içten Selamlarımla Genel Müdür Cevap gönderme Aşağıyı kliklediğinizde, cevabınız otomatik olarak İnsan Kaynaklarına gönderilecektir.

6 Cevabınız için Teşekkürler. Maaşınız arzu ettiğiniz gibi gelecek yılda aynı kalacaktır.. İnsan Kaynakları Bölümü ÇIKIŞ


"Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları