Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği"— Sunum transkripti:

1 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Yurtdışı Tanıtım Desteği

2 Google Adwords Harcamalarınızın %50’si İade !
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ Sağlık kuruluşları, sağlık turizmi şirketleri ve işbirliği kuruluşlarının arama motorlarında yapacakları, arama ağı reklamları da dâhil olmak üzere reklam ve tanıtım giderleri; %50 oranında ve sağlık kuruluşu, sağlık turizmi şirketi veya işbirliği kuruluşu başına yıllık en fazla ABD Doları tutarında karşılanır.

3 Kimler Bu Destekten Faydalanabilir?
Sağlık Sektörü

4 Sağlık Sektöründe Güvenilir Ülke Türkiye!
Dünya’da Amerika Birleşik Devletleri’nden sonra Joint Commission International’dan en fazla akredite sağlık kuruluşuna sahip ülke Türkiye!

5 Sağlık Sektörü Türkiye yurt dışına yönelik sağlık hizmetlerinde çok hızlı gelişme kaydediyor. Yılda 200 binden fazla yabancının Türkiye'de tedavi görüyor. Hastanelerin teknolojik donanımının ve uygulanan tedavilerin AB standartlarında olması, hekim deneyimlerinin dünyayla paralel gitmesi ve maliyetlerin daha az olması yabancı hastaların Türk hastanelerini seçme nedenleri arasında sayılıyor. Hastalar hem eğitimli kadroları hem de konforu ve hizmetleri için Türkiye’de yerleşik hastaneleri tercih ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde 145 Bin dolara yapılabilen bir Bypass ameliyatı Türkiye’de sadece 12 Bin Dolara gerçekleştirilebiliyor!

6 Termal Turizm Sağlık turizminin lokomotiflerinden birisi de termal turizmi! Türkiye geçen yıl 130 Bin sağlık turisti ağırladı. Bunlardan kazanılan tutar 1,5 milyar dolara ulaştı.

7 Arama motorlarındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Net Hizmet olarak yetki belgemiz

8 Google Adwords yurtdışı reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın!
Adres : Kayışdağı Cad. Düzenli Sok. No:2 Kardeşler İş Merkezi Kat:4 34755 Ataşehir/ İSTANBUL Telefon :  (pbx)  Fax :    GSM :   


"Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları