Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş."— Sunum transkripti:

1 Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı

2 Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş bir müşteriler yelpazesine ulaşabilir, reklamlarınızı yayınlayacağınız siteleri veya sayfaları seçebilir ve göz alıcı reklam biçimleriyle kullanıcıların ilgisini çekebilirsiniz.

3 Görüntülü Reklam Ağı İle • Yeni müşterilere ulaşın: Kullanıcıların dikkatini satın alma döngüsünün farklı noktalarında çekin. Örneğin, bir boya malzemeleri mağazası işletiyorsanız, bir annenin dikkatini, tam da sürüldüğü yerden kolayca temizlenebilen en iyi boya markalarıyla ilgili yorumları okuduğu sırada çekebilirsiniz. Elbette bunu, bebeğini araç koltuğuna oturtup alışveriş için yola çıkmadan önce yapmalısınız. • Reklamlarınızın gösterileceği yerleri seçin: Görüntülü Reklam Ağı'nda, reklamlarınızın gösterileceği yerleri daha spesifik olarak seçebilirsiniz. Reklamlarınız için sayfa türlerini veya belirli web sitelerini ve reklamlarınızın gösterileceği kitleleri seçebilirsiniz. • Göz alıcı reklam biçimleriyle kullanıcıların ilgisini çekin: Görüntülü Reklam Ağı'nda, metin, resim, video veya zengin medya biçimleri gösterilebilir.

4 Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın www.trendreklam.net Adres: Küçükyalı- Maltepe/İSTANBUL Tel: 0216. 388 90 50 GSM: 0546 480 47 51 E-posta: info@trendreklam.net


"Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları