Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PRIME AJANS www.primeajans.co m.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PRIME AJANS www.primeajans.co m."— Sunum transkripti:

1 PRIME AJANS m

2 Prime Ajans Sunum ve İçerik

3 Prime Ajans danışmanlık Hizmetleri
Prime Ajans Şirketlerin, Kurumların ve Kuruluşların hizmet ihtiyaçları doğrultusunda; Stratejik planlar yaparak marka yaratmak marka değerini yükseltmek ve idarelerin Reklam, tanıtım, Eğitim insan kaynakları gibi vs. Alanlarda danışmanlıklarını ve Organizasyonlarını yapmaktadır. Bu hizmetlerin yanı sıra şirketlere destekleyici analizler satış pazarlama yöntemleri ve süreç danışmalığı hizmetleri de vermektedir. Amacımız tüm çalışmalarımızda verdiğimiz ve vereceğimiz hizmetlerle; müşteri memnuniyetini en iyi şekilde Sağlamaktır. . gelişerek değişen Global dünyada Prime Ajans olarak toplumsal ve sosyal sorumluluklarının Bilinciyle ile hareket ederek tüm çalışmalarına bu doğrultuda yer vermektedir. Sponsorluk desteği ile yanımızda olan ve özgüvenimizi sağlamlaştırarak, güçlendiren, siz, değerli kuruluşların iş birliği ile bundan sonraki tüm etkinliklerimizde yer almanızı temenni eder çalışmalarınızda başarılar diler teşekkürlerimizi sunarız.

4 2 İletişim Danışmalığı İletişim danışmalığı
Kurumsal kimlik çalışımları Medya ilişkileri yönetimi Medya satın alma hizmetleri Tanıtım filmi prodüksiyonu TV program konseptleri yaratmak Demo çekimleri ve sunum Festival Projeleri hazırlamak ve sunmak Yeni ve yaratıcı fikirlere oluşum ortamı sağlamak

5 Lansman Organizasyonları
Sanatçı konser Organizasyonları Festival Organizasyonu Yabancı Show gurubu Organizasyonları Çocuklar için kutlama ve parti Organizasyonları Dans Organizasyonları Dekor süsleme çalışmaları Tanıtım- Standı düzenleme Catering hizmetleri

6 Tasarım Reklam Çalışmaları Matbaa- baskı çalışmalar
Sahne dekorasyon Katalog çekimleri Web tasarım Klip çekimleri

7 Sponsora Sunulanlar Etkinlik ana Sponsorluğu
2014 yılı Prime Ajans yapacağı tüm etkinlikler için Sponsorluk paketleri ve seçenekleri Etkinlik ana Sponsorluğu Dönem Sponsorluğu & Organizasyon Ana Sponsorluk Firmanıza sağlanacak tüm olanaklar aşağıdaki gibidir; Firma Adınız etkinliğimizin tüm alanlarının en ön sahasında yer alacaktır. Ana sponsor firmanın kendi belirleyeceği tanıtım öneresi değerlendirilebilir ve ayrıca etkinlik içerisinde firmaya özel bir reklam çalışması da yapılabilir.

8 Firma Logonuz Basılı tanıtım materyallerinde; Dergi, broşür, poster, raket, Billboard, mg, yaka kartları, klasör, çanta, defter ve kalemlerin Üzerinde Etkinlik fotoğraflarının ve videolarının cd-rom etiketlerinde ve etkinlik alanı donanımların da Etkinliğin kendi internet sitesinin yanı sıra kardeş kuruluşların internet sitelerinde de yer alacaktır. Ayrıca; Organizasyon kapsamında firmanın Promosyon Ürünleri dağıtılacaktır. Radyo ve televizyonlarda magazin programlarında yazılı sözlü olarak Firmanızın ismi duyurulacaktır. (Açılış kapanış sundu sunar gibi vb.)

9 Destek Sponsorluğu   Basılı tanıtım materyallerinde (broşür, poster, program vb. cd-rom etkinliklerinde etkinlik alanı donanımında internet sitemizin sponsorlar sayfasında tanıtımları yer alacaktır. Baskı Sponsorluğu Etkinlik öncesi tanıtım amaçlı hazırlanan materyallerin temini ve veya bedeli. Malzeme/Donanım Sponsorluğu Kırtasiye, laboratuvar sarf malzemesi ve benzer etkinlik malzemelerinin temini ya da bedeli. Yiyecek & İçecek Sponsorluğu  Etkinlik sürecinde ya da içeriğindeki yiyecek ve içecek temini veya hizmet bedeli.                        

10 Neden Sponsorluk? Halkla İlişkiler Açısından
Kurum kimliğinizi ve imajınızı güçlendirir. Markanızı hedef kitlelere duyurur. Halkın takdirini kazandırabilir ve medyanın dikkatini çeker Neden Sponsorluk ? Reklam Ve Tanıtım Faaliyetleri Açısından değerlidir çünkü Ürünlerinize kamuoyu desteği sağlayabilir etkinlik sürecinde gerçekleştirilen tüm İletişim faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Pazarlama politikalarınızda farklı stratejiler deneyebilir ve yeni ürünlerinizi Lanse edebilirsiniz. Ürünlerinizin kullanımını teşvik edebilirsiniz dağıtım ağınızı ve kanallarınızı Genişletebilir Uluslararası pazarlama çalışmalarınıza da katkı sağlayabilirsiniz.

11 Sponsorluk Ayrıcalığı
Sponsorluk faaliyetleri diğer iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında birçok Benzersiz avantaja sahiptir. Sponsorluklar son derece interaktiftir. Müşterilerle deneyimlere dayalı İlişkiler kurma fırsatı sunar.  Sponsorluk, markaya olan güveni ve sempatiği arttırır. Sponsorluk, hedef kitlelere düşük maliyetlerle ama yüksek etkinlikle ulaşmanızı sağlar. Sponsorluk kuruluşların sosyal sorumlulukları çerçevesinde en çok verim Alabilecekleri bir tanıtım yöntemidir. Sponsorluk, tüm pazarlama öğretilerinin temel noktası olan 4p’nin (place/mekan, pirice/fiyat, product/ürün, promosyon) imkan ve kabiliyetlerine, tek noktadan Ve direkt olarak ulaşmasını sağlar.

12 Etkinliğimizde Sponsor olarak;
Etkin marka imaj tanıtım olanağı elde edin. Ulusal ve uluslararası alanlarda marka birliğinizi arttırın. Sosyal sorumluluk alanında marka imajınıza katkı sağlayın Vergi avantajlarından faydalanın. Organizasyon kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Promosyon malzemeleri dağıtır. Sponsor kuruluş topluma, karşı sorumluluğunu kendisi tarafından Yönlendirilmeyen bir faaliyeti destekleyerek yerine getirmiş olur. Böylece bir yandan topluma hizmet eder ve kendi imajında gelişmesini sağlar. Prime Ajans Nurgül AKAR Esentepe Mah.yazarlar Sk.gazeteciler St.Kılıç Plaza No:15 kat3 D7 10 Şişli /İstanbul t f c


"PRIME AJANS www.primeajans.co m." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları