Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;"— Sunum transkripti:

1

2 1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar; müşterilerimizin iş hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlayacak iletişim stratejileri oluşturarak projeler geliştirir ve bu projelerin hayata geçirilmesini sağlarız.

3 Misyonumuz; toplumsal fayda çerçevesinde, hizmet verdiğimiz kurumların hedeflerine uygun, yenilikçi, yaratıcı ve stratejik iletişim faaliyetlerinde bulunmak ve sonunda müşterilerimizin ölçülebilir kazançlar elde etmelerini sağlamak.

4 Vizyonumuz; entegre pazarlama iletişimi alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunan, yaratıcı, itibarlı ve iletişim sektörünün en “Üretken” ajansı olmak.

5 Müşterilerimiz İçin Yol Haritamız

6  Mevcut durum analizi (SWOT)  Sektör durum değerlendirmesi  Rakip ve rakip durum analizleri  İş hedeflerinin paylaşımı  İletişim hedefleri doğrultusunda medya planının hazırlanması  Ana ve alt iletişim mesajlarının belirlenmesi  Mesajları iletecek iletişim araçları geliştirilmesi

7  Basın ilişkileri yönetimi  Hedef sektörlerle ve basınla ilişkileri güçlendirecek etkinlik ve organizasyonların planlanması  Kurum içi iletişim yönetimi  Sosyal sorumluluk ve sponsorluk politikalarının oluşturulması.  Aylık ve yıllık raporların hazırlanması.

8

9 Üretken İletişim Danışmanlığı Disiplinli, özverili ve çözüm odaklı çalışırız. Ahlak değerlerine, insan haklarına ve çevreye duyarlıyız. Doğruluk ve şeffaflık çerçevesinde iletişimimizi sürdürürüz. Mükemmeliyetçiyiz ve yeniliklerin takipçisiyiz. İşimizi ilk günkü heyecanla yaparız. Gece gündüz çalışırız, değer yaratırız.

10

11 Üretken İletişim Danışmanlığı Kurum İçi İletişimi Kriz İletişimi Medya İlişkileri Sosyal Sorumluluk İletişimi Sosyal Medya Yönetimi Sponsorluk Yönetimi Bütünleşik Pazarlama İletişimi Etkinlik Yönetimi Kurumsal Yayıncılık

12 Örnek Uygulamalar

13

14

15 Teşekkürler…


"1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları