Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NALCI SINAİ ÜRÜNLER Firmamız 1964 yılında küçük bir atölyede, sanayi tesislerin borulama işlerinde yoğun ihtiyaç duyduğu dirsek imalatıyla endüstriyel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NALCI SINAİ ÜRÜNLER Firmamız 1964 yılında küçük bir atölyede, sanayi tesislerin borulama işlerinde yoğun ihtiyaç duyduğu dirsek imalatıyla endüstriyel."— Sunum transkripti:

1 NALCI SINAİ ÜRÜNLER Firmamız 1964 yılında küçük bir atölyede, sanayi tesislerin borulama işlerinde yoğun ihtiyaç duyduğu dirsek imalatıyla endüstriyel üretimin vazgeçilmez döngüsüne adım attı. Sanayi tesislerin ve yatırımların ihtiyacı olan karbon çeliği ve paslanmaz çelikten üretilmiş borulama ekipmanları üretiminde Türkiye’ nin  “ Lider ” Firmalarından birisi olan, NALCI bugün Gebze’ de 5000 m² lik arazisinde kurulu 3000 m² üretim tesisinde, teknoloji ve yoğun yatırım ile yılda 5000 ton 1. sınıf ürün işleme kapasitesine ulaşmıştır.     NALCI, 2004 yılında yaptığı sıcak dönem yatırımından sonra, 2008 yılındaki yeni yatırımıyla Paslanmaz Çelik, Bakır-Nikel Te, Dirsek, Redüksiyon ve Kep üretimine başlamış bulunmaktadır.

2 BORŞEN BORU SAN.ve LTD ŞTİ
1979 dan itibaren faaliyette olan firmamız, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ülkemizin sanayisine katkıda bulunmanın gururunu taşımaktadır. Şu anda, çeşit malzemeyi stoklarında bulunduran dünyadaki ender firmaların arasında olan Borşen, yüksek stok seviyesi sayesinde sanayimizin her sektörüne anında cevap vererek, işletmelerin devamlılığına katkı sağlamaktadır. Endüstriyel paslanmaz boru, fittings ve vanalar ile teknik spesifikasyonu farklı, yüksek teknoloji gerektiren ürünler de stoklarımızda yer almaktadır. Alfa Laval’in akış ekipmanları ürün grubunda Türkiye genel distribütörü olan firmamız, özellikle paslanmaz çelik hijyenik gıda normu borular, tüm fittings malzemeleri, vanalar ve tank aksesuarları ürün gruplarında sektörün ihtiyaç duyabileceği ekipmanların tamamını yüksek stok seviyesiyle bulundurmaktadır. Firmamız; yüksek basınç sistemlerinde ve kojenerasyon ile marin sektörünün hidrolik ve pnömatik hatlarında ağırlıklı kullanılan enstrümantasyon tüp fittingslerini ve valfleri, Ham – let Valves& Fittings firmasının temsilciliğine sahip olması sayesinde, yüksek kalitede ve stoktan derhal teslim edebilmektedir. 2006 yılı başından itibaren Borşen, müşteri taleplerine daha hızlı cevap verebilmek için kendi fabrikasında TIG kaynaklı, krom – nikel boru üretimine başlamış bulunmaktadır. Borşen fabrikasındaki boru üretimi uluslar arası Lloyd kuruluşları tarafından belgelendirilmiştir.Bünyemizde kuruluşu gerçekleşen Kalite kontrol ve test laboratuvarımız Paslanmaz,karbon çelik,alüminyum vb. metallerin kimyasal ve mekanik ölçülerinin kontrollerini analiz şartlarına göre hassas kalibrasyonlu donanıma sahip cihazlarla gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki müşterilerimize TSE EN ISO / IEC akreditasyonuna sahip raporları ile hizmet vermektedir. Bu sayede hem kendi üretimine sahip ürünleri hem de dünyanın en güçlü,kalitesi ile mükemmel genellikle Avrupa’nın büyük üreticilerinden stokladığımız mamulleri bu Laboratuvar desteği ile hassas analiz sistemimiz bünyesinde kontrollerden geçirdikten sonra müşterilerimize sunmayı prensip haline getirdik.Bu durum Borşen’in güvenirliğini daha da arttırarak yarınlara taşımaktadır.

3 KAMA PRES A.Ş. Firma Profili 1956 yılında otomotiv yan sanayi ve kalıp imalatı ile başlayan KAMA firmasının ticaret hayatı 1967 yılında teker imalatına başlaması ile yön değiştirmiştir senelerinin başlarında kişi ile ve 200 m2'lik bir atölye. Günümüzde 200 kişilik bir kadro ve m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Türkiye'de konusunda lider bir Teker fabrikasına dönüşmüştür. Günümüz teknolojilerini yakından takip eden firmamız yurt içinde lider konumunu muhafaza ederek yurt dışında da başta İngiltere, Rusya, Almanya olmak üzere toplam 22 ülkede satış noktaları mevcuttur.

4 PROSES TİC.İMALAT MÜH. PROSES Ticaret, İmalat, Mühendislik (PROSES T.İ.M.) Firması 2005 yılında “Endüstriyel Madde ve Malzeme İmalatı, Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri” vermek amacıyla Kimya Mühendisi Doğan Gürbüz tarafından Yalova’da kurulmuştur. Uzun yıllar sanayide üst düzey teknik ve idari görevlerde bulunmuş olan Doğan Gürbüz, emekli olduktan sonra bu firmayı kurarak, sanayide kazanmış olduğu tecrübeyi, bu sahada da kullanarak filtre üretimine başlamıştır. Firma ve ürün kalitesi kısa zamanda kendini tanıtarak, tüm Türkiye’de aranılan, ilk akla gelen ve tercih edilen Marka haline gelmiştir. Standart üretimlerimiz; sıvı, hava ve gaz filtrasyonunda kullanılan çeşitli boy ve mikron özelliklerinde Kartuş ve Torba Filtreler olup, ayrıca; Müşterilerimizin proses ihtiyaçlarına yönelik proje bazlı filtreler de üretilmektedir. (Toz torba filtreleri, metal filtreler, gaz filtreleri, hidrolik filtreler, pliseli ve glass-fiber malzemelerden yapılmış özel filtreler gibi.) İleri teknoloji ürünleri olan; hamsu veya deniz suyundan tatlı su, proses suyu ve deiyonize su elde edilmesi, su ve kimyasal solüsyonların arıtımı, geri kazanımı, membran ve filtrasyon sistemleri konularında; proje, kurulum ve start-up hizmetleri vermekteyiz. Bu projelerde Dünya’da bu konularda ünlü firmalarla işbirliği yapılmaktadır

5 MİM OTO DÖŞEME Mim oto döşeme şirketi 1979 yılında kurulmuştur. Kurucusu Mehmet Çalışkan(Brandacı Mehmet)'dır. Mehmet Çalışkan'nın şu anda oğlu (Ahmet Olcay Çalışkan) ve bir kalfası ile (Turan Tunçak ) ile işlerini yürütmektedir. Merkezi Yalova'dadır. Kendisi Yalova'nın en eski oto döşeme ve brandacısı'dır. Yalova sanayisinin adı bilinir ve saygı duyululur bir sanatkarıdır. Mehmet Çalışkan,daha çok hakiki deri dikişi,döşemeleri ve branda işleri konusunda Yalova'da tanınmış bir sanatkardır. Bizimle 1979 yılından beri çalışmaktadır. Aksa'daki ilk çalışmasını Eski Genel Müdürümüz Vasfi Bey ile yapmış.07 ünitesi polimer şefi Kılıç Aslan Bey ile Silo seperator onarımları konusunda yapmış. Makinalarımızın koagulasyon banyo kapatılması işlerini Filitre preslerin kapatılması Makinalar istif bölgesi uçuntu azaltmayı önlemeye yönelik kapatılma işleri Karbon ünitesinde LT ve HT fırınlarının giriş çıkışlarında emisyonu düşürmeye yönelik yaptığı çalışmalar(ısıya dayanaklı kumaş ) Polimerizasyon ünitesi başta olmak üzere her türlü fanların emiş-çıkış ağızlarının özel kumaşlarla kapatılması.( arızı unite duruşu oluşturacak durumlarda evden 24 saat hizmet) Yeni izolasyon uygulumalarında (özellikle vana ceketi izolasyonlarında her vana tipi ve boyutuna göre özel dikilmiş ısıya dayanıklı izolasyon uygulumaları) Enerji santralinde özel ısıya dayanıklı kumaş kompasatör Yat,tekne ve branda çadır tente işleri.


"NALCI SINAİ ÜRÜNLER Firmamız 1964 yılında küçük bir atölyede, sanayi tesislerin borulama işlerinde yoğun ihtiyaç duyduğu dirsek imalatıyla endüstriyel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları