Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;"— Sunum transkripti:

1 FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
Firmamız kurulduğu yıldan buyana ürün yelpazesi ve gelişen imalat teknolojimiz ile müşterilerine kesinlikle ödün vermediği kalitesi ve kullandığı alana göre bire bir uyumlu filtre bezleri tedarik etmeyi amaç edinmiş olup uzman kadromuzun yapmış olduğu stoktan seri imalat ve kısa sürede teslimatlarımızla hizmetini gerçekleştirmektedir. İMALATLARIMIZ ; 250*250 – 2000*2000 arası tüm ölçülerde, ayrıca isteğiniz doğrultusunda özel imalatlar yapılmaktadır. Ortadan beslemeli standart ( AÇIK SARJ ) Orta yukarıdan beslemeli Köşeden beslemeli Ortadan beslemeli ve bir, iki, üç, veya dört köşesinden delikli ( KAPALI SARJ ) Orta yukarıdan beslemeli ve bir, iki, üç, veya dört köşesinden delikli Köşeden beslemeli bir, iki, üç köşesinden delikli

2 Filtre pres ve Ekipmanları Fabrikalarınız için komple arıtma
Kalite politikasını hizmet verdiği alanlarda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, en uygun çözümler ile uçtan uca karşılamak,verimliliği sağlamak, çalışan ve müşteri memnuniyetini arttırmak, kalıcı müşteriler edinmek şeklinde tanımlamıştır.Bu çerçevede ZEREN FİLTRE müşteri talebinin alınması, talebin analiz edilmesi, talebe yönelik çözümün oluşturulması, çözümün müşteriye sunulması, çözüm sonrası hizmet aşamalarını inşa ederek hizmetini gerçekleştirmektedir. HİZMETLERİMİZ ; Filtre Bezi Filtre pres Bezi Filtre Torbaları Big-Bag Torbalar Filtre pres Plakası Filtre pres ve Ekipmanları Fabrikalarınız için komple arıtma ve atıksu arıtma tesislerinin kurulumunda ekonomik çözümler ve her türlü yedek parça temini.

3 250*250 mm – 2000*2000 mm arası tüm ölçülerde,
Ortadan beslemeli standart, Orta yukarıdan beslemeli, Köşeden beslemeli, Ortadan beslemeli, iki veya dört köşesinden şarj delikli, Orta yukarıdan beslemeli, iki veya dört köşesinden şarj delikli, Köşeden beslemeli, bir, iki veya dört şarj delikli Şekilde, ayrıca talebinize göre özel imalatlar halinde en kısa sürede teslim politikası ile imal edilir.

4

5 FİLTRE BEZLERİMİZİN KULLANILDIĞI SEKTÖRLER MERMER, GRANİT VE DOĞALTAŞ,
KİL, KAOLEN, FELDSPAD, SERAMİK, PORSELEN, ENDÜSTRİYEL ve EVSEL ATIKSU ARITMA, BİYOLOJİK ve KİMYASAL ATIKSU ARITMA, İÇME SUYU ARITMA, ÇİNKO, BAKIR, KURŞUN İLAÇ, KİMYA, GALVANİZ, ALÜMİNYUM, SABUN, DETERJAN, KÖMÜR YIKAMA, CAM, KUVARS, GIDA, MAYA, ŞEKER, SÜT, VE SÜT ÜRÜNLERİ, MEŞRUBAT, ÇİKOLATA ve ŞEKERLEME, ET ENTEGRE TESİSLERİ, TEKSTİL DOKUMA, VE BOYAMA, İÇKİ, TÜTÜN, YAĞ METAL, MADEN VE RAFİNERİ, BİODİZEL, PETROL, OTOMOTİV, FOSFAT TERMİK ELEKTRİK İSTASYONLARI, PLASTİK, AMBALAJ, AĞAÇ, KAĞIT, KAUÇUK, PARFÜM, KOZMETİK,

6

7 TORBA FİLTRE POLYESTER, POLİPROPİLEN, NAYLON, v.b gibi hammaddeden oluşan iğneli, keçeli, toz emme filtre torbaları, ağırlıkları 300 gr / m2 ile 600 gr / m2 arasında değişir. Özel durumlarda farklı üretimler yapılabilir. 1 mikrondan başlayan gazeleme, kalenderleme,Emprenye yüzey işlemlerinden geçirilmiş olup anti statik özelliğe sahip filtre torbalarımız mevcuttur.

8

9 FİLTRE PRES PLAKALARIMIZ
Sistemin katı-sıvı ayrışmasında kullanılanfiltre preslerin imalinde kullanılan chamber,membran, çerçeve + plaka ve yuvarlak plakaçeşitleri sağladığı avantajlara ve sektörleregöre değişim sağlamaktadır. Ekonomik ve kolay kullanımlarda chamberplaka tercih edilirken, kısa sürede yoğun ve kuru kek alımı için çerçeve+plaka ve membran plakaları devreye girer. Çalışma basıncı 4 bar – 20 bar arasındadır. % 100 uzun ömürlü dayanıklı polipropilen maddeden imal edildiği için aşınma yok denecek kadar azdır.

10

11 ÖLÇÜLER CAHMBER PLAKA MEMBRAN PLAKA ÇERÇEVE+PLAKA YUVARLAK CHAMBER 250*250 * 400*400 500*500 630*630  * 800*800 1000*1000 1200*1200 1300*1300 1500*1500 1500*2000 2000*2000 Sektöre veya üretime göre yada kullanıcıların istekleri üzerine plakalar merkezden beslemeli, köşeden beslemeli, orta yukardan beslemeli, açık veya kapalı şarzlı, olmak üzere değişik dizaynlarda üretilmektedirler.

12 İML.PAZ.VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hürriyet Bulvarı Merkez Mah. No.: 237
ZEREN TEKSTİL İML.PAZ.VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hürriyet Bulvarı Merkez Mah. No.: 237 YAKUPLU / BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL TEL : + 90 ( 212 ) TEL : + 90 ( 212 ) TEL : + 90 ( 212 ) FAX : + 90 ( 212 ) Web :


"FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları