Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VERİ TABANINA FİRMA KAYIT İŞLEMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VERİ TABANINA FİRMA KAYIT İŞLEMLERİ"— Sunum transkripti:

1 VERİ TABANINA FİRMA KAYIT İŞLEMLERİ
online.cevre.gov.tr

2 - Sisteme farklı bir uygulama için kaydı bulunan tesislerin Atıksu Arıtma Tesisleri Bilgi Sistemi Uygulamasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine açtırmaları gerekmektedir. - Sisteme kaydı olmayan tesislerin öncelikle sistem kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

3

4 Belediye, Serbest ve/veya Endüstri Bölgesi, Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi Sitesi veya Kooperatifi, Müstakil Sanayi Tesisi, Turizm Tesisi veya Site Yönetimi vb. her türlü tesisin Firma olarak vergi numarası ile giriş yapması gerekmektedir.

5 Vergi numarası yazılıp, Vergi Numarasını Kontrol Et tıklanacak.

6 Bilgiler kontrol edilip, Bilgilerim Doğru tıklanacak.

7 Çevre Danışmanlık Firmaları veya Çevre Yönetim Birim olanlar tarafından işaretlenecek
Zorunlu alanlar doldurulup kaydet tıklanacak.

8 Firmanın başka bir şubesi yok ise Tesisim Yok
Firmanın başka bir şubesi yok ise Tesisim Yok. Firmamı Tesis Olarak Kaydet tıklanacak Birden fazla tesis (şube) mevcut ise Yeni Tesis Ekle tıklanacak

9 Firmanın başka bir şubesi yok ise Tesisim Yok
Firmanın başka bir şubesi yok ise Tesisim Yok. Firmamı Tesis Olarak Kaydet tıklanması durumunda, uygulama seçilip kaydet seçilmesi gerekmektedir.

10 Birden fazla tesis (şube) mevcut ise Yeni Tesis Ekle tıklanması durumunda, tesise ait bilgiler girilip açılması istenilen uygulama seçilecek ve kaydede tıklanacaktır. Atıksu Arıtma/Derin Deniz Deşarjı Tesisi Proje Onayları uygulaması onay yapan altyapı yönetimleri tarafından seçilecek olup, tesisler tarafından seçilmeyecektir.

11

12 Başvuru formunun çıktısı alınıp Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir. Başvurular İl Müdürlüğü tarafından sistemden onaylanacak olup, onaylandıktan sonra sistem tarafından belirtilen e-posta adresine kullanıcı adı ve parola gönderilecektir.

13 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN FİRMA BAŞVURLARININ ONAYLANMASI

14

15

16

17 Kullanıcı adı ve parola gönderildikten sonra tesisler kullanıcı adı ve parolayı yazarak sisteme giriş yapabileceklerdir.


"VERİ TABANINA FİRMA KAYIT İŞLEMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları