Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !"— Sunum transkripti:

1 Buradan başla !

2 Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !

3 Sonunda * işareti olanlar zorunlu olarak doldurulması gereken alanlardır, boş geçilemez. İşlemi tamamlayın

4 Verdiğiniz e-posta adresine siteye kaydınızın yapılması için bir onaylama linki gönderildi E-mail hesabınıza gidip o linki tıklayarak kaydınızı tamamlayın

5 Bu linke tıklayarak kaydınızı onaylayın. Sorun yaşarsanız Hocaya e-mail atın !

6 Moodle sistemine kaydı tamamladınız. Artık herhangi bir derse kaydolabilirsiniz. Derse kayıt için «kayıt anahtarı» olabilir. Ders hocası bunun ilanını ilk derste yapacaktır ya da hocayla bağlantı kurup bu kayıt anahtarını edinebilirsiniz.

7 Artık bu adrese nereden girerseniz girin (masaüstü, dizüstü, tablet, akıllı telefon) Giriş yap bölümüne Kendi belirlediğiniz «Kullanıcıadı» ve «Şifre» ile giriş yapabilirsiniz ! Kullanıcı adı ve şifreyi unutursanız burayı kullanabilirsiniz.

8 Artık siz de bu sitenin bir üyesisiniz. ANCAK derslere katılabilmek, ve tüm kaynaklara erişebilmek için DERS KAYDI yapmanız gerekmektedir. Hocanızın İLK derste söylediği veya daha sonra paylaşacağı KAYIT ANAHTARI ile ders kaydınızı da yapabilirsiniz. ** Üyeliği tamamlananlar dersin adına tıkladığında KAYIT ANAHTARI istenecek ve doğru bilgi girildiğinde öğrenci o dersin bir KATILIMCISI olacaktır.

9 Derste FORUM – o sınıfa özel bir soru, sorun, öneri paylaşma platformu Kaynakları (ders notu, pdf, ppt, doc. vs) izleme ve indirme Quiz (küçük sınavlar), arasınav ve final öncesi örnek sorular Dersle ilgili videolar Dersin AKTS’si, izlencesi vs. ve daha neler neler… 21. yy.’ın ders destek sistemine HOŞGELDİNİZ !


"Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları