Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER."— Sunum transkripti:

1 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER

2 http://obs.sdu.edu.tr http://obs.sdu.edu.tr adresinden Öğrenci Bilgi Sistemi Ana sayfasına giriniz. Öğrenci numarası ve şifrenizi kodlayarak sisteme giriş yapınız.

3 Açılmayacak ya da çakışan derslerin ücret iadesinin yapılabilmesi için mutlaka kendinize ait olan bir IBAN numarası girerek “IBAN Numarasını Kaydet” butonuna basınız.

4 Yaz Okulu Kayıt menüsünü tıklayınız.

5 Seçmek istediğiniz dersin “DETAY” bilgisine tıkladığınızda dersin hangi birimlerde hangi bölüm/programlarda açılmış olduğunu görebilirsiniz. Bölümünüze ait dersleri Bologna Müfredatı ya da Eski Müfredat seçeneklerinden uygun olanı seçerek listeleyiniz. Hangi programdan ders almak istiyorsanız dersin yanında yer alan “EKLE” butonunu tıklayınız.

6 Ders seçiminizi tamamladıktan sonra “Yaz Okulu Ön Kayıt İşlemini Tamamla” butonuna basınız. Bu butona bastıktan sonra herhangi bir değişiklik yapılamayacağına dair sistem tarafından uyarı verilir, ders seçimizden eminseniz “Tamam” butonunu tıklayarak ders seçiminizi tamamlayın.

7 Ders seçim işlemi tamamlandıktan sonra “RAPOR AL” butonunu tıklayarak ders seçiminize ait raporun çıktısını alınız.

8 BANKA HARÇ ÖDEMELERİ

9 Raporda belirtilen toplam ücreti 18-19 Haziran 2012 tarihleri arasında her hangi Ziraat Bankası ve Halk Bankası Şubelerine Okul Numaranızı Söyleyerek yatırabilir Sayfanızdan Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilir Ayrıca Halk Bankası ATM lerinden Ücret Ödemesi Yapabilirsiniz. Ücret iadesi için banka tarafından verilen dekontu lütfen muhafaza ediniz.

10 Kredi Kartı ile Harç Borcu Ödeme Kartı ile Harç Borcu Öde butonuna tıklandığınızda https://yonetim.ziraatbank.com.tr adresine yönlendirileceksiniz. Bu sayfada ilgili alanlara kredi kart numaranızı, son kullanma tarihini, güvenlik kodunu ve kart tipini girerek İleri butonuna basınız. Karşınıza gelen ekranda İşlemi Onayla butonuna basarak işleminizi onaylayınız. İşlem onaylandıktan sonra gelen ekrandaki Submit butonuna basarak borç bilgilerinizi tekrar kontrol ediniz. https://yonetim.ziraatbank.com.tr

11 HALK BANKASI ATM HARÇ ÖDEMELERİ İÇİN SIRASIYLA Giriş--> Kurum ödemeleri--->Harç--->Ödeme Yapacağınız kurumun bağlı bulunduğu il Plaka kodu (:32 yazılacak)--->SDÜ-->Öğrenci No yaz okulu ücretinizi yatırabilirsiniz


"2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları