Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ"— Sunum transkripti:

1 AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ
POLAR TEKNOLOJİ A.Ş. AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ

2 AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL YÖNETİM SİSTEMİ
Sistem : Araçların Anlık Ve Geçmiş Verilerini İnternet Üzerinden Devamlı Olarak Takip Ve Kontrol Edilmesini Sağlayan Gsm/Gprs /Sms / Mail Web Tabanlı Bir Sistemdir.

3 AMAÇ VE FAYDA Araçların 7/24 saat kesintisiz olarak takip ve kontrol edilebilir olması sayesinde İş ve hizmetlerde önemli oranda verimlilik artmakta, maliyetler düşmekte ve riskler azalmaktadır. 

4 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇ TAKİP VE YER BİLGİSİ ÖZELLİĞİ Tüm araçların konum, Hız, Km, Kontak bilgileri anlık olarak haritalar ve uydu görüntüleri üzerinden Ülke / İl / İlçe / Mahalle / Sokak düzeyinde takip edilebilmektedir.

5 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
KURALLAR VE LİMİT KOYMA ÖZELLİĞİ Tüm araçlara istenildiğinde hız limiti, Rölanti Süresi limiti, Durma süresi limiti, Km mesafe limitleri konulabilmekte ve limit aşımları anında Rapor,Sms ve mail olarak alınabilmektedir.

6 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇ KULLANIM ZAMANLARININ BELİRLENEBİLMESİ İstenildiğinde Araçların Belirlenen zamanlar Dışında Çalıştırılması Engellenebilmektedir. Bu Özelliği Sayesinde, Mesai Saatleri Dışındaki Tüm Riskler Ve İstem Dışı Tüm Maliyetler Düşmüş Olur.

7 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇLARDA MESAİ SAATLERİ BELİRLEME ÖZELLİĞİ Tüm Araçların Çalışma Ve Mesai Saatleri düzenlenebilmektedir.

8 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
RAPORLAMA ÖZELLİĞİ Araçların Geçmiş bilgileri Gün/Saat/Dakika Aralıklarında Genel Raporlar, İhlal Raporları Ve Faaliyet Raporları Gibi Çok Detaylı Raporlar Alınabilmektedir.

9 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
HAREKTLİ GEÇMİŞ KONUM İZLEME Araçların geçmiş konum hareketleri Gün/Saat Aralıklarında iz ve animasyon olarak haritalar üzerinden detaylı olarak izlenebilmektedir.

10 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
DURAK / NOKTA KONTROL ÖZELLİĞİ Araçların Uğramaları Gereken Noktalar,Duraklar (Yaklaşık Nokta ) Cihaza Tanımlanmakta Bu Nokta Ve Duraklara Giriş, Çıkış Ve Kalma Süreleri Detaylı Olarak Takip Ve Kontrol Edilebilmektedir.

11 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
SÜRÜCÜ/ŞÖFÖR TANIMA ÖZELLİĞİ Sürücü Tanımı yapılarak Araçların Anlık Ve Geçmişte Hangi Sürücü Tarafından Kullanıldığını Bilinmektedir.

12 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇLARDA KM TAKİP ÖZELLİĞİ Araçların Gün İçinde Kat Ettiği Mesafeler Anlık Olarak Takip Edilebilmekte Ve Geçmişe Yönelik İstenilen Tarih Aralıklarında Km Bilgileri Detaylı Raporlar Alınabilmektedir.

13 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇ BLOKE ETME ÖZELLİĞİ İhtiyaç duyulduğunda mesafe sorunu olmaksızın, araçlar 2 aşamalı olarak bloke yapılabilmektedir. ( Bloke Yakıt Kesilerek Yapılmaktadır. )

14 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇ KONTAK BİLGİLERİ ÖZELLİĞİ Araçların, anlık ve geçmişe yönelik kontak açılış kapanışları rapor olarak alınabilmektedir. Bu özelliği sayesinde işe başlama ve bitiş saatleri takip edilebilmektedir.

15 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇLARDA GÜVENLİK ÖZELLİĞİ İstenildiğinde Aracı Bloke Edebilme Özelliği Sayesinde Araçların Çalınması Engellenebilmekte Ve Araç Güvenliği Sağlanabilmektedir.

16 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ACİL YARDIM BUTONU ÖZELLİĞİ Araç Sürücüsünün Gasp, Tehdit, Kalp Krizi, Trafik Kazası Gibi Tehlike Durumlarında Acil İmdat Butonuna Basmasıyla İlgili Birimlere Anında Uyarı Yollayarak Araca En Kısa Zamanda Ulaşılmasını Sağlamaktadır. Ayrıca Sistem Otomatik Olarak Tercih Edilmişse Hızlı Takibe Geçmektedir.

17 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ISI-NEM TAKİP VE KONTROL ÖZELLİĞİ Soğuk Zincir Araçlarının Isı Ve Nem Değerleri Ve Değer Aşımları Takip Ve Kontrol Edilebilmektedir. Değer Aşımları Anında Merkez Bilgisayarlarına  Ve İstenilen Telefon Numaralarına Sms Olarak Bildirilmektedir.

18 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
YAKIT DEPO KAPAĞI UYARI ÖZELLİĞİ Araç Yakıt Kapaklarının Açılmasını anında Yer Ve zaman Bilgileriyle Birlikte ilgili birim ve kişilere Bildirilmektedir.

19 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
YEDEK BATARYA ÖZELLİĞİ Araç Akü Bağlantısının Kesilmesi Durumunda Anında Sistemin Yedek Bataryası Devreye Girerek Takibinin Kesintiye Uğraması Engellemektedir. Uyarı olarak Anında İlgili Birim Ve Kişilere Bildirilmektedir.

20 SİSTEMİN SAĞLADIĞI FAYDA VE ÖZELLİKLER
ARAÇ İÇİ GÖRÜNTÜ ALMA İstenildiğinde Araç İçi Ve Araç Dışı Görüntüler Anında Alınabilmektedir.

21 BAŞARI VE VERİMLİLİK İÇİN TAKİP EDİN KONTROL EDİN YÖNETİN…..
POLAR TEKNOLOJİ A.Ş. TEŞEKKÜR EDERİZ 2008


"AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları