Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sinyal Takip Otomasyonu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sinyal Takip Otomasyonu"— Sunum transkripti:

1 Sinyal Takip Otomasyonu
ALARM GÖZLEM MERKEZLERİ İÇİN Sinyal Takip Otomasyonu Altyapı ve Hizmetler Hakkında Sunum

2 Korumax Tüm Alıcı Cihazlar ile Haberleşir GPRS & IP Alıcı Cihazlar
PSTN Alıcı Cihazlar GPRS & IP Alıcı Cihazlar Sunucu Yazılım Modülleri

3 Sunucu Topoloji

4 Sinyal Takip Otomasyonu Modülleri
PSTN TCP/IP Veritabanı

5 Korumax Tüm Formatlar ile Uyumludur

6 Telport Sinyal Akış Ekranı

7 Yeni Receiver Tanımlama
Telport Yeni Receiver Tanımlama

8 Telport Yeni Format Tanımlama

9 Sinyal Takip Yazılımının Kalbi Veritabanıdır..
Lisanssız veya lisanslı kullanım planları ile veritabanı sorunlarını unutun.. Abone bilgileri, bayi bilgileri, sinyal geçmişi, loglar.. Herşeyi yedekleyin Veritabanı şifrenizi biliyormusunuz ? Şifrenizi en son ne zaman değiştirdiniz ? Tüm modülleriniz aynı şifreyimi kullanılıyor ? Kesin cevaplar vermediyseniz veritabanınıza hakim değilsiniz demektir. Kesin cevaplar vermediyseniz veritabanınıza hakim değilsiniz demektir.

10 Opsim Abone Kartı MESAİ BİLGİLERİ ABONE KARTI ANLIK SİNYAL AKIŞI KULLANICI BİLGİLERİ Notlar BÖLGE BİLGİLERİ SİSTEM VE ABONE BİLGİLERİ ALARMLAR ABONEYE AİT TÜM SİNYAL GEÇMİŞİ İsterseniz detaylı, isterseniz sade ve özet bilgi . Özelleştirilebilir ekranlar Korumax’ın tüm sekmelerinde kullanılabilir..

11 Opsim Alarm Değerlendirme Ekranı

12 Opsim Canlı Sinyal Akış Ekranı

13 Opsim Bayi Ekranı Bayi modülü ile bayinizin; canlılık, cari, gece gelen alarmlar, bildirilen servisler, yetkili personelleri hakkında tek ekranda izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

14 İstatistiksel Bilgiler
Bayi modülü ile bayinizin; canlılık, cari, gece gelen alarmlar, bildirilen servisler, yetkili personelleri hakkında herşeyi tek ekranda izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

15 Diğer Sıradışı Özellikler

16 Diğer Sıradışı Özellikler

17 Yardım Butonu Web Modülü
Müşteriniz, yardıma ihtiyacı olduğunda Windows7 işletim sistemli Bilgisayarlar ile Alarm Takip Merkezine yardım çağrısı yollayabilir.. Müşteriniz, yardıma ihtiyacı olduğunda adres belirtmeksizin bulunduğu yere İphone ve Android işletim sistemli telefonlar ile yardım isteyebilir.. Yardım butonu sunucu proğramı tarafımızdan kurulmaktadır. Uygulamalar Firmanıza göre özelleştirilerek tarafımızdan İtuns ve Android markete koyulmaktadır

18 Yardım Butonu Web Arayüzü

19 SMS Bilgi Sistemi Müşterinizin alarm sistemi hakkında her an her yerde bilgi sahibi olması SMS bilgi sistemi ile mümkündür Önceden belirlenen GSM numaralarına açma, kapama, alarm, ısı takip, elektirik ve arıza bilgileri anında müşteri telefonunda görüntülenir. Anlık Sms Gönderimleri Abone ve Bayilere Sms Raporlama Sms İçin Api ve Modem Uyumu Toplu Sms Programı özelliği

20 Bilgi Sistemi Müşteriye ait istenilen sinyal raporları; anlık, haftalık veya aylık olarak e-posta ile yollanabilir. Örneğin, tüm şube açılış ve kapanışları işyeri sahibine özel olarak gönderilirken, 1 şube için bilgi mailleri şube müdürüne yollanabilir.

21 Modül Görüntüleri İşlemler Sinyaller

22 Modül Görüntüleri Muhasebe Raporlar

23 Modül Görüntüleri İstatistikler Tanımlar

24 Modül Görüntüleri Servis Kısayollar

25 Teşekkürler


"Sinyal Takip Otomasyonu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları