Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013."— Sunum transkripti:

1 Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013

2 VODAFONE Akıllı Bas Konuş
Bazı referanslarımız BEYOĞLU TAKSİ şoförleri kaçırdıkları anonsları tekrar dinleyebiliyor, hiçbir müşteri anonsunu kaçırmıyor. VODAFONE Akıllı Bas Konuş ÖZEL GÜVENLİK TAKSİ İNŞAAT TEM GÜVENLİK Müdürleri Anonslarını hangi güvenlik elemanları almış, hangileri almamış anında biliyor. KUR-BİL İNŞAAT’ın yüzlerce çalışanı KULAKLIK’la bas konuş kullanıyor. Anonsları net duyuyor.

3 İnşaat KUR-BİL İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı:
«Şantiyelerimiz çok gürültülü... Saha çalışanlarımız artık kulaklıkla bas konuş kullanıyor ve hiç bir anonsu kaçırmıyor. Anonsu kaçırsa bile, telefonundan tekrar dinleyebiliyor. Bu bizim için müthiş bir rahatlık! » Şirket KUR-BİL İNŞAAT # 130 hat Sektör İnşaat

4 Özel Güvenlik TEM GÜVENLİK Genel Müdürü:
Şirket TEM GÜVENLİK # 20 hat Sektör Özel Güvenlik TEM GÜVENLİK Genel Müdürü: «İstanbul ve İzmir’de güvenlik elemanlarımız var. Eskiden bu iki şehir için ayrı ayrı telsiz tarife ücreti veriyorduk. Artık Vodafone Akıllı Bas Konuş var! Sadece 1 yılda, %30 ile %80 arası tasarruf ediyorum.»

5 Taksi BEYOĞLU TAKSİ Durak Sahibi:
Şirket BEYOĞLU TAKSİ # 33 hat Sektör Ulaşım BEYOĞLU TAKSİ Durak Sahibi: «Uzun zamandır bas konuş kullanıyoruz. Kaçırdığımız anonsları tekrar dinleyebileceğimiz aklımızdan bile geçmezdi. Vodafone Akıllı Bas Konuş’a geçtik. Artık, şoför arkadaşlar kaçırdığı anonslar yüzünden müşteri kaçırmıyor. Ben de aynı anonsu tekrarlamak zorunda kalmıyorum. Onlar da rahat ben de !»

6 Ödüllerimiz BİOTEKNO Türkiye’nin en iyi Bilişim şirketidir.
Bugüne kadar vermiş olduğu hizmet ve gösterdiği başarının sonucu olarak Türkiye'de ve Dünya'da birçok ödüle layık görülmüştür. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 “2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2009 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2010 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2011 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2013 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2013 “Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Birincisi” Ödülü 2009 “Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)-Birincisi” Ödülü 2010 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Dördüncüsü” Ödülü

7 Bizi takip edin Teşekkürler www.facebook.com/biotekno


"Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları