Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ."— Sunum transkripti:

1 D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ

2 Aracımızın  Ruhsatının  trafik sigortasının  kaza tespit tutana ğ ının  ehliyetimizin  SRC belgesinin  ve di ğ er belgelerin, var oldu ğ unu kontrol ediniz.

3  Yükünüz varsa sevk irsaliyesi ve di ğ er resmi evrakların tamam olup olmadı ğ ını kontrol ediniz.

4 Aracınızda her zaman  ilkyardım çantası ile birlikte,  çeki halatı, düdük pense, yan keski,  yangın tüpü, tornavida ve çekiç  el lambası  hatta mümkünse elektrikli lastik şişirme kompresörü bulundurunuz.

5  Ve ayrıca çantanızda ihtiyaç halinde kullanılmak üzere  tükenmez kalem,  düz beyaz kâ ğ ıt var oldu ğ unu kontrol ediniz.

6 Önemli Tarihler Ruhsatta  vize tarihi,  egzoz emisyon belgesini  trafik poliçesinde bitiş tarihini kontrol ediniz.

7 Olası bir hasarlı kazada karşı tarafa vermek için  en az 2 şer nüsha  Ehliyet fotokopisi,  Ruhsat fotokopisi,  Trafik poliçesi fotokopisini yedek olarak çantanıza koyunuz.

8  Aracınız kaskolu veya + trafik poliçesi var ise hangi şirketten oldu ğ unu ö ğ renin ve sigorta şirketinin yol yardım hizmetlerinin neler oldu ğ unu ö ğ renin (arıza ve kazada araç çekme, otel giderleri, hususi araçlarda lastik de ğ işimi gibi) ve telefon numarasını mutlaka cep telefonunuza kayıt edin.

9  Olası bir kazada veya di ğ er olumsuz bir olayda acentenizin veya şirket yetkilisinin mutlaka cep telefonunu yanınızda bulundurun  Cep telefonu ile Neredeyim 2222’ye mesaj çekti ğ inizde bulundu ğ unuz yerin nokta bilgisinin geldi ğ ini unutmayın ve bunu en az bir kere deneyin.  Önemli telefonları mutlaka cep telefonuna kayıt ediniz.

10 UNUTMAYIN!  Yollarda hiç bir zaman otostopla birilerini aracınızı almayın. Çünkü olası bir kazada o aldı ğ ınız kişinin ailesi sizlere milyon lira de ğ erinde tazminat davası açabiliyor.  Aracınızın gece 02.30 da bir köy yolunda ve telefonun çekmedi ğ i bir yerde lasti ğ inin patladı ğ ı hayalini kurun. Ve şimdi direksiyondan inin bu durumda ben bu lasti ğ i nasıl de ğ iştirebilirim diye kendinize sorun cevap aldıktan sonra aracınız binin.

11 HAYIRLI YOLCULUKLAR D İ LER İ Z ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ 0232 247 32 00 cetinsigorta.net


"D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları