Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Logo.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Logo."— Sunum transkripti:

1 logo

2 Boyner hakkında Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ("Boyner") Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, o zamanki adı olan "Çarşı" tabelası altında Bakırköy'de açıldı. Boyner, sektörün güçlü markalarından YKM'nin %63 oranındaki hissesini 2012 yılında satın almasının ardından, 2013 yılında geri kalan %37'lik hissesini ve marka haklarını da satın alarak YKM Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin paylarının tamamına sahip oldu.

3 TÜRKİYE’DE BOYNER 2014 yıl sonu itibarıyla Türkiye'nin 37 ilinde 78 Boyner ve 63 YKM mağazası ile m2 satış alanına ulaşan Boyner Büyük Mağazacılık, yıl boyunca 6000 çalışanı ile yaklaşık 99 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

4 Yönetim kurulu başkanı-ceo
HASAN CEM BOYNER DERAN TAŞKIRAN

5 ORTAKLIK YAPISI Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı
Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. ,44 96,58 Diğer ortaklar ve halka açık kısım ,56 3,42 TOPLAM ,00 100,00

6 VİZYON-MİSYON VİZYON MİSYON "Gücünü müşteriden alan bir marka olarak daha çok müşterinin hayatına dokunmak ve daha çok müşteriye hizmet vermek"  "koşulsuz müşteri mutluluğu"

7 ÜRÜNLERİ..

8 ÜRÜNLERİ..

9 ÜRÜNLERİ…

10 RAKİPLERİ.. EN GÜÇLÜ RAKİBİ SHAYA’NIN ÜNLÜ MAĞAZALARINDAN ‘DEBENHAMS’TIR.

11 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ..
AMACI.. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurtlarından yetişmiş yaş arası genç kadınların eğitime devamını teşvik etmek, Kişisel gelişimlerini ve iş arama becerilerini geliştirerek iş gücü piyasasına katılımlarının desteklenmesi Cinsiyete dayalı ayrımcılığın önlenmesi..

12 Sosyal sorumluluk projeleri..
Son 3 yıldır ağırlık verdiği sosyal sorumluluk projelerine hızla devam eden şirketin en son aktivitesi Boyner Kayseri mağazası tarafından gerçekleştirilmiştir. Toplumda ilgi ve sevgiye en muhtaç olan yaşlılarımıza ve çocuklarımıza ulaşmayı hedefleyen bu proje kapsamında, Huzurevi ve Çocuk Yuvası ziyaret edilmiş, tiyatro gösterileri hazırlanmış ve piknik yapılmıştır.

13 ÖDÜLLERİ.. Great Place to Work tarafından düzenlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri Yarışması’nda “Fırsat Eşitliği ve Kadınların Desteklenmesi Özel Ödülü”nü kazanmıştır.

14 DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİİM..  AYŞE KILIÇ..


"Logo." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları