Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi."— Sunum transkripti:

1

2 Tarihçemiz

3

4

5

6 Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil
1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Aynı yıl aile şirketi olan Altınyıldız Holding’de iş hayatına atıldı yılları arasında Holding’in Yürütme Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürdü. Cem Boyner, 2010 yılında Osman Boyner’in Onursal Başkan olması ile birlikte Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur. SUNİL KUMAR NAİR / Başkan Yardımcısı / İcracı Değil Madras Üniversite’si (Hindistan) Ticaret ve Scuola Superiore EM (İtalya) Üniversite’si Ekonomi bölümü mezunu olan Sunil Nair, Yale (ABD) Üniversitesinde MBA yaptı. Türkiye’de yönetim kurullarında görev aldığı başlıca şirketler ise Beymen Mağazacılık A.Ş., Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Biofarma İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş’dir.

7 R.ASLI KARADENİZ / Genel Müdür
1982 yılında Robert Kolej, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü Pazarlama ve Finans ana dallarından mezun oldu. Kariyerine 1986 yılında Arthur Andersen-İstanbul’da başladı. Dört yıllık Arthur Andersen deneyimin ardından, 5 yıl Citibank’ta çalıştı. Nisan 1995’te Boyner Holding Grubu’na katıldı. Benetton’da yılları arasında Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra, 1999 yılında atandığı Genel Müdür’lük görevini 2002 yılına kadar sürdürdü. Aralık 2002’den beri Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

8 Misyonumuz

9 Çalışma İlkelerimiz

10

11 Pazardaki Payları Türkiye’de markalı kartlar arasında kıyasıya rekabet yaşanırken, Advantage tecrübesi olan Boyner ve bankacılık sektörünün en büyük oyuncularından biri olan Akbank, ortak markaları olarak pazara sundukları Fish ile pazardan pay alma mücadelesi verecek. Daha doğru bir ifade ile rakiplerden pay almak yerine, pazarı büyüterek büyümeye çalışacak Fish. Türkiye’deki tüm kredi kartlarını sunduğu hizmetleri tek kartta buluşturan ve bunun da üzerine çıkan bir ödül sistemi geliştiren Fish, promosyon savaşının yaşandığı şu günlerde pazara hızlı bir giriş yapabilir. Fakat hızlı girmek uzun süre kalmak anlamına gelmiyor. Birçok bankanın ortak markalama yaptığı markalı kredi kartı pazarını büyütmek tahmin edildiği kadar kolay değil. Boyner’in kayıtlı 2,5 milyon müşterisi ile Akbank’ın Axess tecrübesi Fish’in şansını artırıyor. 

12

13 İnsan Kaynakları

14 Ürünlerimiz

15 Şirketlerimiz

16 Markalarımız

17 Sosyal Sorumluluklarımız

18 Nar Taneleri Projesi Nar Taneleri projesi; Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurtlarından yetişmiş yaş arası genç kadınların,eğitime devamlarını teşvik etmeyi, kişisel gelişimlerini ve iş arama becerilerini geliştirerek iş gücü piyasasına katılımlarının desteklenmesini, cinsiyete dayalı ayrımcılıktan kaynaklanan sorunlarının çözümüne katkı sunulmasını ve mentorlük sistemini de işleterek sosyo-ekonomik açıdan yol göstericilerle birlikte yetiştirilmelerini amaçlıyor. Boyner Holding ve Grup Şirketleri'nin sosyal sorumluluk projesi olan NAR TANELERİ, yılları arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Boyner Holding ve Grup Şirketleri'nin önderliğinde, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) ortaklığında yürütülüyor. Eğitim çalışmalarına ayrıca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR ), Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü, kadın, gençlik ve eğitim alanında konu ile ilgili faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları katkı sunuyor.

19 Yetiştirme yurtlarında yetişmiş yaş arası genç kadınların istihdama katılarak kendi yaşamlarını kurmalarını desteklemek istiyoruz. Amacımız: * Kadın yoksulluğunun önlenmesi * Kadın istihdamının artırılması * Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi * Toplumsal dışlanma ile mücadele * Kendine güvenli genç kadınlar * Sivil toplum/kamu/özel sektör ortak çalışmalarının artırılması

20

21 Boyner’in Kilometre Taşları

22

23

24 Nuran Cura / Yakup Çiçek
Maliye Bölümü


"Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları