Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek."— Sunum transkripti:

1

2 TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine de başlayan şirketimiz; 1981 yılında yaylı yatak üretimi, 1987 yılında ev tekstili ürünleri, 1993 yılında sofabed ( yataklı kanepe ) ve koltuk takımları üretimine başlayarak ürün gamını geliştirmiş ve markamıza olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir.  Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Yataş, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında, alanındaki dünya modasını ve son akımları takip ederek, en son yenilikleri ürünlerine yansıtmayı, müşterilerine en iyi hizmeti sunarak onlarla uzun vadeli ilişkiler kurmayı misyon edinmiştir. Yataş, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu muhafaza etmek için kendi alanında daima "ilk"leri gerçekleştirmeye devam edecektir. Yataş, değişen ve yenilenen mağazacılık anlayışıyla mağaza yapılanmasında iki farklı tipe geçmiştir. Yataş, bu iki mağaza tipi ile yatak ve mobilya uzmanlığını, modern mağazacılık vizyonuyla birleştirerek, tüketicilerine en kaliteli alışveriş deneyimini sunmaktadır.  yılında, dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşu olan Superbrands tarafından, Türkiye’nin "süper markası" olarak seçilen Yataş, her geçen yıl dünyaya yayılmaya devam ediyor. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Yataş; kalitesi, yenilikçi ve fonksiyonel tasarım anlayışı ile değişiyor ve gelişiyor.

3 Yönetim Kurulu Üyeleri
Yavuz Altop-Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Nuri Öztaşkın-Yönetim Kurulu Başkan vekili Şükran Balçık-Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Eşelioğlu-Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Altundağ-Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Öncel-Yönetim Kurulu Üyesi

4 Vizyonu Yataş Grup olarak 2015 yılında yurt içi ve yurt dışı satış ciromuzla sektörün ilk üç, Türkiye’ nin ilk yüz sanayi kuruluşu arasında yer almak. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve paydaşlarımızın beklentilerini de aşarak, Yataş’ı sektöründe örnek bir kuruluş haline getirmek.

5 Misyonu Müşterilerimizin talep ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek bir mükemmellik anlayışını benimseyerek; fark yaratan, rahat, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetler sunmak; markamızın saygınlığını ve değerini artırmak.

6 İnsan Kaynakları Politikası Hakkında
YATAŞ GRUP tarafından benimsenen, "İşletmelerin en önemli gerçeğinin insan faktörü olduğu ve İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olacağı inancıyla insan kaynaklarımıza gereken önemi vermek" ilkesi ışığında, Şirketimizin insan kaynağı seçimini, gelişimi yüksek, işe uygun yetkinliğe sahip, şirket değerlerini benimseyip yaşatacaklar arasından yaparız. Rekabet üstünlüğü insan kaynağımızın asıl temelidir. Çalışanlarımız Şirketimizin değerlerini benimser. YATAŞ'ın çalışmak için tercih edilen bir Şirket olmasını hedefleriz. YATAŞ'ın ilkelerine uygun şekilde, Çalışanlarımızın ve Şirketimizin beklentilerini dengeleriz. Çalışanlarımızın işteki başarılarını ve çalışma performanslarını değerlendirir ve teşvik ederiz. İhtiyaçlarımızın karşılanmasında Şirket içi insan kaynağımızdan yararlanmayı amaçlarız. İnsan kaynakları yönetiminde yeni gelişmeleri takip eder ve Şirketimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde değerlendirerek uygularız.

7 Çalışan Sayısı Beyaz Yakalı: 381 (%26) Mavi Yakalı: 1068 (%74) TOPLAM: 1463 Üst Yönetim : 14 (%1)Destek Hizmetleri : 123 (%8)Satış/Pazarlama : 178 (%12)Operasyon : 1148 (%79) 30 yaş altı (Y kuşağı) çalışan oranımız:  % 35,6 Kıdem Ortalaması: 4,1 yıl Cinsiyet Dağılım Beyaz Yaka'da:  %43 kadın %57 erkekTüm Şirket:  %15 kadın %85 erkek Çalışma Koşulları İstanbul Genel Müdürlük: (Pazartesi-Cuma)Fabrikalarda: 08: :00 ve 2'li-3'lü Vardiyalı Çalışma DüzeniPerakende Mağazalarda (AVM için) Perakende Mağazalarda (Cadde Mağazaları için)

8 Temel İlkeleri Çalışanlarımızın eğitimleri ile sürekli gelişmelerini sağlamak, sorumluluk alma, girişimcilik ve takım çalışmasını teşvik ederek işe bağlılıklarını ve memnuniyetlerini artırmak.  Müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılayacak şekilde; ürün ve hizmet sunumunda lider, ilkleri gerçekleştiren firma olmak. Müşteri odaklı, şeffaf ve dürüst yaklaşımımızla koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak.

9 Kalite Değerleri Şirket süreçlerimizi sürekli iyileştirerek müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede, yurt içi ve yurt dışı standartlara ve mevzuatlara uygun, kaliteli ürünler üreterek cevaplandırmak. Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin eğitimlerine destek vermek.

10

11 Çevre Değerleri Çevreye ve doğaya zarar vermeyen hammadde ve ürünler kullanmak, doğal kaynakları ölçülü tüketmek, çalışanlarımızın sağlığını tehdit edebilecek unsurları ortadan kaldırmak, tüm kaynaklarımızla yasal mevzuatlara uyum sağlamak.

12

13

14

15 YÖNETİM VE ORGANİZASYON
GÖKHAN BAŞBUĞ MALİYE İ.Ö

16 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FİNALLERDE BAŞARILAR DİLERİM.


"TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları