Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

22 Mart Dünya Su Günü Hazırlıkla rı Başlasın.. 22 Mart için çevçev e yapara k işe başladı k.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "22 Mart Dünya Su Günü Hazırlıkla rı Başlasın.. 22 Mart için çevçev e yapara k işe başladı k."— Sunum transkripti:

1 22 Mart Dünya Su Günü Hazırlıkla rı Başlasın.

2 22 Mart için çevçev e yapara k işe başladı k.

3

4 4. Sınıflar su sloganları, 1.,2. ve 3. sınıflar suyun hayatımızdaki önemiyle ilgili resim çalışmaları yaptılar. 22 Mart Su Günü resim sergisi açılışıyla başladı.

5

6

7 Sabah tüm Su Kaşifleri grubu olarak homeroom saatlerine arkadaşlarımızı ziyaret edip onlara suyla ilgili kitaplar okuduk. Yıl boyunca yaptığımız etkinlikleri sunduk. Son olarak onlarında bizlere katılmasını ve sınıf olarak söz vermesini istedik. Her sınıftan aldığımız taahhütleri ellerin içine yazıp dünyamızın üzerine yapıştırdık. Onları sergimizi ziyaret etmelerini gün boyunca hazırladığımız sulu oyunları oynamaya davet ettik.

8

9

10 Sınıf Taahhütlerimizin bir kısmı

11 Başlasın oyun ZAMANI

12

13 Oyunlara devam

14 Bugüne özel süpriz oyunumuz arkadaşımız Selen’den geldi.

15

16 Sadece eğlence değil öğrenmeye devam...

17 Göletimiz i tanıtmayı unutmad ık.

18 22 Mart "Dünya Su Günü" kapsamında, Işıkkent Interact Kulübü öğrencileri, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılmasının önemi konusunda üçüncü sınıf öğrencilerine yaptıkları sunum ve etkinliklerle hem eğlendirdiler, hem de dünyanın her yerinde giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çektiler.

19

20

21 Bol e ğ lenceli, bol hareketli bir gün geçirdik. Bizler gibi onlarında suya duyarlılı ğ ını arttırmı ş olmak büyük bir keyifti. Bol e ğ lenceli, bol hareketli bir gün geçirdik. Bizler gibi onlarında suya duyarlılı ğ ını arttırmı ş olmak büyük bir keyifti.


"22 Mart Dünya Su Günü Hazırlıkla rı Başlasın.. 22 Mart için çevçev e yapara k işe başladı k." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları