Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support."— Sunum transkripti:

1 learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

2 learning to learn network for low skilled senior learners Bu dersin sonunda … Öğrenmeden ne yarar sağlayacağımızı Öğrenmenin günümüz dünyasını nasıl değiştireceğini öğreneceğiz.

3 learning to learn network for low skilled senior learners Öğrenme – Ne kazanıyoruz? Cümleleri aklınıza gelebilecek bir çok örnekle tamamlayın: Dil öğrenmek ………………… yardım eder. Teknolojiyi öğrenmek……………………….. yardım eder. Yeni beceriler edinmek ……………………………. yardım eder. Sanat öğrenmek………………………. yardım eder. Sporları öğrenmek ………………………………….. yardım eder Ne öğrendiğimiz önemli değil, Hep kazanacağız..

4 learning to learn network for low skilled senior learners Dil öğrenmek….. Seyahat etmeye, okumaya, Kültürleri tanımaya Yeni arkadaşlar edinmeye Yeni beceriler geliştirmeye Yeni işler edinmeye Yardım eder …… Seyehat…

5 learning to learn network for low skilled senior learners Teknolojiyi öğrenmek…………… Özgürce iletişim kurmaya, bilgilenmeye, İşte rekabete, Yurt dışından arkadaşlar edinmeye ………. yardım eder. Yeni arkadaşlar edinmek

6 learning to learn network for low skilled senior learners Yeni beceriler öğrenmek………………. Daha iyi işler edinmek, Terfi etmeye, Meslektaşların tarafından takdir edilmeye, işinden tatmin olmaya, Gelecekten daha çok emin olmaya, Daha fazla para kazanmaya, Çalışmaktan keyif almaya, Başkalarına yardım etmekten memnun olmanıza yardımcı olur. ……. Daha çok para kazan

7 learning to learn network for low skilled senior learners Sanat öğrenmek…. Yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün farkında olmanıza, Enerjinizi pozitif bir şeylere dönüştürmenize, Farklı bir şekilde ifade edebilmenize, Başka insanlarla iletişim kurmanıza, ……. yardım eder. Farklı bir ifade şekli bul.

8 learning to learn network for low skilled senior learners Sporları öğrenmek….. Enerjik olamnıza ve sosyal kontaklar kurmanıza, Sağlıklı ve pozitif olmanıza, Kendinize güven duymanıza, Takım ruhunu geliştirmenize Rekabetçi olmanıza, ……. yardım eder. Kendinize güvenin.

9 learning to learn network for low skilled senior learners Öğrenmenin yararları Öğrenme insanların kariyerine ve kişisel gelişimine yön verir. Daha iyi bir eğitim almamıza iş sahibi olmamıza ve is alanında daha rekabetçi olmamıza yardımcı olur.. Öğrenme sağlıklı beyinlere sahip olmamıza, sağlıklı yaşamamıza ve daha üretici ve anlamlı bir hayat sürmemize yardımcı olur. Hayata ve iş yaşantımıza eğlence getirir.Öğrenme insanların sınırları aşmasına yardımcı olur. Öğrenmenin sosyal ilişkilerimizde, kendimize olan güvenimizde, mücadeleci olmamızda olumlu etkileri vardır. Öğrenme insanların sınırları aşmasına yardım eder.

10 learning to learn network for low skilled senior learners Sonuç! öğrenmenin sınıfta olması gerekmiyor. Bir çok beceriyi eğlenirken de edinebiliriz. Öğrendiğimiz sürece kazanırız. – yeni bir beceri, bilgi, bağlantılar, bir tecrübe, bir fikir ya da sadece olumlu bir duygu. Öğrendiğiniz en son şey nedir? Dilekler!

11 learning to learn network for low skilled senior learners Derste öğrendiklerimiz Hayatınız boyunca öğrendiklerinizi, becerilerinizi ve niteliklerinizi ve başardıklarınızı düşünün. Öğrenme bir yatırımdır.


"Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları