Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TAHLİYE BORUSUNDAN AŞAĞI Sıvı yağ,katı yağ ve diğer yağların su sistemlerine nasıl zarar verdiğini ve bu zararların nasıl önlenebileceğini okulumuzdaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TAHLİYE BORUSUNDAN AŞAĞI Sıvı yağ,katı yağ ve diğer yağların su sistemlerine nasıl zarar verdiğini ve bu zararların nasıl önlenebileceğini okulumuzdaki."— Sunum transkripti:

1 TAHLİYE BORUSUNDAN AŞAĞI Sıvı yağ,katı yağ ve diğer yağların su sistemlerine nasıl zarar verdiğini ve bu zararların nasıl önlenebileceğini okulumuzdaki ıct bölümünde araştırma yaparak görevimize başladık.

2

3

4

5

6 TAHLİYE BORUSUNDAN AŞAĞI Sıvı yağ,katı yağ ve diğer yağların su sistemlerine birçok zararı olduğunu en başta suyu büyük oranda kirlettiğini öğrendik.

7 Ev ve okulumzda katı yağ atıklarının nasıl değerlendirildiği,ni araştırmaya başladık. İlk olarak okul yemekhana sorumlumuz Dilan Hanımla görüştük.

8 Haydi Araştıralım! Yemekhane sorunlusu Dilan Hanım bizlere okulumzda yağlı yiyeceklerin zararlı olduğu için yapılmadığını genelde fırın yemekleri yapıldığını açıkladı. Kullanılan katı,sıvı yağları ise sakladıklarını geri dönüştürmek üzere bir şirketle anlaştıklarını söyledi.

9 Eyleme geçelim.. Bizler de evlerimizde yağların nasıl değerlendirildiğini araştırıp atık yağlarımızı topladık. Toplanan yağları okulumuza getirdik.


"TAHLİYE BORUSUNDAN AŞAĞI Sıvı yağ,katı yağ ve diğer yağların su sistemlerine nasıl zarar verdiğini ve bu zararların nasıl önlenebileceğini okulumuzdaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları