Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ARKETİP I EVLERİ SİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ARKETİP I EVLERİ SİTESİ"— Sunum transkripti:

1 ARKETİP I EVLERİ SİTESİ
Saat 19.00 Kat Malikleri Toplantısı

2 TOPLANTI GÜNDEMİ İnşaat firması protokol eksiklikleri (Site Yönetimi açıklayacaktır.) Mado’nun siteye verdiği zararlar ve Mado için başlatılan hukuki süreç (Site Yönetimi ve Av. İbrahim Koyuncu açıklayacaktır.) İnşaat firması hakkında başlatılacak hukuki süreç(Av. İbrahim Koyuncu açıklayacaktır.)

3 Tespit Edilen Eksik ve Kusurlu Yapılan Protokol Maddeleri

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 İZOLASYON SONRASI SU AKINTILARI SLAYT 1 ve İNŞAAT FİRMASININ YAPTIĞI 2
İZOLASYON SONRASI SU AKINTILARI SLAYT 1 ve İNŞAAT FİRMASININ YAPTIĞI 2. İZOLASYON ÇALIŞMASI SLAYT 2DEDİR.

18 MADO’NUN SİTEMİZE VERDİĞİ ZARARLAR
Siteye giriş yolu problemi Alt yapı eksikliği nedeninden, fosseptik çukuru problemi Fosseptiğinden taşan pis suların site giriş yolu ve sitemize yansıyan kokusu Fosseptiğinden taşan atık sular nedeni ile yaz aylarında sivrisinek problemi Jenaratör, makine parkurlarından yansıyan ses kirliliği Bacalarından çıkan yağ ve yemek kokuları Çatısından kaynaklı görüntü kirliliği

19 MADO olarak işletilen eski Satış Ofisinin altyapısı (zaten işlevi sona erince yıkılması öngörüldüğünden) bulunmamaktadır. MADO’nun sonradan yaptırmak zorunda kaldığı altyapı ve kanal sistemi, binayı kullanan yoğun kalabalık nedeniyle sık sık vidanjör yardımıyla tahliye edilmektedir. Ayrıca, MADO’nun açılışı sebebiyle müşteri yoğunluğunun fazla olduğu 24 Eylül 2012 Pazartesi günü, Sitenin bahçe katındaki dairelerin banyo ve lavabolarından pis su çıkışı/taşması olmuştur ve MADO logarlarını temizletmek için hemen vidanjör çağırmak zorunda kalmıştır.

20 MADO’nun sonradan yaptırdığı altyapı sisteminin müşteri kapasitesini taşıyamayarak her an yeniden taşma ihtimali, Site sakinlerinin sağlığını tehdit etmektedir. MADO’nun her seferinde çağırdığı vidanjör, hem Sitenin çevresinde sürekli kötü koku, sinek ve böcek gibi sağlığa zararlı etkilerin oluşumuna sebebiyet vermekte, hem de katlanılması güç bir gürültü kirliliğine yol açmaktadır.

21 MADO binasında bulunan ve izole dahi edilmemiş makine parkuru ve jeneratör, işletme açık olduğu sürece kesintisiz bir uğultu ve gürültüye yol açmakta, bu gürültü kirliliği Sitemizin bağımsız bölümlerine kadar ulaşmaktadır. Ayrıca, MADO’ya ait beyaz su deposu, konteynırlar, jeneratör ve zaman zaman geçici olarak dahi olsa binanın dışında özensizce muhafaza edilen eşyalar, Sitenin estetik görüntüsünü ortadan kaldırmaktadır.

22 MADO’dan yansıyan ışık olduğu gibi Siteye yansımakta ve Sitenin tüm sükunetini ortadan kaldırmaktadır. MADO’nun yaptığı ek inşaat çalışmaları sonucunda eski Satış Ofisi kaldırımın üzerine doğru genişletilerek, yayalara ayrılmış olan kaldırım bina boyunca işgal edilmektedir.

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36 MADO İÇİN KAT MALİKLERİMİZE İLETİLEN DUYURU

37


"ARKETİP I EVLERİ SİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları