Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI TAKIM LİDERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI TAKIM LİDERİ."— Sunum transkripti:

1 1 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI TAKIM LİDERİ

2 2 GELİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA SUNUMU

3 3 Çalışmanın Yapıldığı Başkanlık: Teftiş Kurulu Başkanlığı Takımın Lideri: Özgür ALTUNTAŞ Takımın Lideri: Özgür ALTUNTAŞ Takımın Raportörü: Musa KAYA Takım Üyeleri: Özgür ALTUNTAŞ, Musa KAYA, Sevgi ÇORAKCI, Bayram YILMAZ, Hakan ACAR

4 4 İyileştirme Çalışmasının Konusu: Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerinin Getirilmesi

5 5 PROBLEM HAVUZU Sıra No Konu 1 Genelgelerin fotokopi ile çoğaltılarak Müfettişlere gönderilmesinden dolayı oluşan kağıt ve iş gücü kaybı. 2 Demirbaşların İMİD Servisinden habersiz yer değiştirmesinden dolayı takibinde zorluk çekilmesi.

6 6 PROBLEM PUANLAMASI Sıra No KonuÖzgürMusaSevgiBayramHakanToplam 1 Genelgelerin fotokopi ile çoğaltılarak Müfettişlere gönderilmesinden dolayı oluşan kağıt ve iş gücü kaybı. 212218 2 Demirbaşların İMİD Servisinden habersiz yer değiştirmesinden dolayı takibinde zorluk çekilmesi. 121127

7 7 PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Problemin Nedenleri (*)Çözümleri 1.1 Müfettişlerin mail adreslerinin mevcut olmaması, Müfettişlere yazı yazılarak mail adreslerinin toplanması, 1.2 Genelgeleri Müfettişlere topluca gönderecek bir programın olmaması, İhtiyaca göre bir bilgisayar programı hazırlanması 2- İDMA Servisinden habersiz demirbaşlar yer değiştiriliyor. - İDMA Servisinden habersiz demirbaşlarının yerlerinin değiştirilmemesi konusunda personelin yazılı uyarılması.

8 8 ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ve ÇÖZÜM İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALAR TABLOSU Seçilen Problem: Genelgelerin fotokopi ile çoğaltılarak Müfettişlere gönderilmesinden dolayı oluşan kâğıt ve iş gücü kaybı. Sıra NoÇözümlerYapılacak Çalışmalar 1 Müfettişlere yazı yazılarak mail adreslerinin toplanması, Takım elemanlarından Bayram YILMAZ, 30 Nisan 2010 tarihine kadar Müfettişlerin mail adreslerini toplayacak. 2 İhtiyaca göre bir bilgisayar programı hazırlanması Takım elemanlarından Özgür ALTUNTAŞ, 30 Nisan 2010 tarihine kadar programı hazırlayacak.

9 9 ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ve ÇÖZÜM İÇİN YAPILACAK ÇALIŞMALAR TABLOSU Seçilen Problem: Demirbaşların İMİD Servisinden habersiz yer değiştirmesinden dolayı takibinde zorluk çekilmesi. Sıra NoÇözümlerYapılacak Çalışmalar 1 - İDMA Servisinden habersiz demirbaşlarının yerlerinin değiştirilmemesi konusunda personelin yazılı uyarılması. Takım elemanlarından Bayram YILMAZ, 30 Mart 2010 tarihine kadar ilgili personelin bu Konya dikkat etmesi konusunda yazı yazılmasını sağlayacak.

10 10 TEŞEKKÜRLER


"1 TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELİŞİM İYİLEŞTİRME TAKIMI TAKIM LİDERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları