Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK."— Sunum transkripti:

1  ERGO

2 EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK İNDİRİMİNİZ YANMAZ. İŞLEM 2 YIL GARANTİLİDİR HASARINIZ TRAMERDE GÖRÜNMEZ. ERGO Başka Kasko Küçük Hasar Onarımı Ölçüsel limitli onarım hizmetine ek olarak, tüm küçük çaplı hasarlarınız 2 parçaya kadar ölçüsel limit olmaksızın onarılır. Küçük Hasar Onarımı parça değişikliklerini kapsamamaktadır. –Üst Sınır 500 TL Küçük Hasar Onarımı'ndan poliçe süresi boyunca 500 TL'ye kadar yararlanabilirsiniz. –Hasar Dosyası Yok Küçük Hasar Onarımı kapsamındaki hasarlar için hasar dosyası açılmaz, aracınız Tramer'e hasarlı olarak yansımaz. –Zahmetsiz Hasar Süreci Hasar dosyası açılmadan ve eksper ataması olmadan hasar süreciniz en kısa sürede tamamlanır.

3 –Onarım Garantisi Tüm onarım işlemleri malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 (iki) yıl süre ile Auto King'in ulusal garantisi altındadır. ERGO Başka Kasko'nun Avantajları –Hasarsızlık İndirimi Küçük Hasar Onarımı kapsamıdaki hasarlar, poliçe yenilenirken hak edilen indirim oranını etkilemez ve hasarsızlık indiriminiz devam eder. –Hızlı ve Öfkesiz Onarım Küçük Hasar Onarımı'nın geçerli olduğu anlaşmalı servislerimizdeki hızlı onarım uygulamaları ve hizmet alma formalitesinin en düşük seviyede olması, aracınızın size en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlar. –ERGO'lulara Özel İndirim Tüm ERGO'lular AUTO KING tarafından sunulan oto bakım ve koruma hizmetlerinin hepsinden %30 indirim ile faydalabilir.

4 ERGO Başka Kasko'nun Kapsamı –Standart Teminatlar Çarpma, Çarpılma, Çarpışma Yanma Çalınma, Çalınmaya Teşebbüs Grev-Lokavt-Kargaşalık-Halk Haraketleri ve Terör Deprem ve Yanardağ Püskürmesi Sel ve Su Baskını Sigara Yanığı Yetkili Olmayan Kişiler Tarafından Aracın Çekilmesi Hukuksal Koruma Sıfır Kilometre Araçlarda Yeni Değer Klozu Küçük Hasar Onarımı (Yeni) Aracın Anahtarla Çalınması 3. Şahıs Sorumluluk İMM Teminatı 3. Şahıs Bedeni Zararlar (Maddi+Bedeni) Ferdi Kaza Teminatı: Ölüm,Sürekli Sakatlık, Tedavi Teminatı (Sürücü ve Yolcu) –İsteğe Bağlı Teminatlardan Bazıları Bireysel Sorumluluk Özel Eşya Klozu Anahtar Kaybı Klozu Hasarsızlık Koruma Klozu Acil Sağlık Yurt Dışı Teminatı Aksesuarlar (Ses, Görüntü, İletişim Cihazları)


" ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları